Λόνγκο: «Ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει από τύχη, ο Λουτσέσκου μπορεί να τον οδηγήσει στο Πρωτάθλημα»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ντιέγκο Λόνγκο.

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου και νυν προπονητής της Αλβανικής Κουκέσι, μίλησε αναφορικά με τα στοιχεία που έχει ο Ρουμάνος τεχνικός και μπορούν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚστον τίτλο, το ομαδικό πνεύμα που διακρίνει την ομάδα αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Έχω δει αρκετά στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ, λόγω και των δικών μου υποχρεώσεων με την Κουκέσι καθώς η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, έχω ένα δυνατό γκρουπ με το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει και εγώ περνάω εξαιρετικά, αλλά έχω μία ικανοποιητική εικόνα από τον Δικέφαλο. Το ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει τα αποτελέσματα, είναι θέμα δουλειάς. Η ομάδα δουλεύει πολύ συγκεντρωμένα, έχει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ και δίνει αρκετή βάση στην προετοιμασία στου αγώνα. Τα κλειδιά για την επιτυχία είναι η ισορροπία, η αγαπημένη του λέξη, οι φιλοδοξίες που έχει, αλλά και ότι δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο».

Για την κούρσα του πρωταθλήματος αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, είναι ο στόχος όλης της ομάδας και μπορεί να το κάνει. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει σύμμαχο την έδρα του, είναι κάτι μαγικό να αγωνίζεσαι εκεί και θα παίξει πολύ κομβικό ρόλο με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο».

Ενώ υπογράμμισε: «Η ποιότητα των παικτών ατομικά ενισχύει το αίσθημα της ομαδικότητας, ο Μπίσε και ο Πασχαλάκης είναι σημαντικοί παίκτες, αλλά η ομάδα είναι το σύνολο και δεν αποτελείται . Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να είναι τη μία ημέρα στο 110% και την άλλη στο 1% θα πρέπει να βρουν την ισορροπία του Ραζβάν και να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, όπως κάνουν πάντα, γιατί το πρωτάθλημα είναι μία σειρά αγώνων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.