Λόνγκο: «Φανταστικός ο Κούρτιτς, μπορεί να κάνει την διαφορά»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2021

Ο Ντιέγκο Λόνγκο, πρώην συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου και νυν προπονητής στην αλβανική Κουκέσι, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εμπειρίες του από τον ΠΑΟΚ και τον Κούρτιτς. «Θέλω να έχουμε εμπιστοσύνη, ισορροπία και αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά θέλω να οργανώσω την ομάδα και να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς» είπε αρχικά για τις φιλοδοξίες του με την Κουκέσι και συνέχισε: 

«Θα δανειστώ από τον ΠΑΟΚ την οργάνωση και την εμπειρία που πήρα. Είναι από τα καλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη, εδώ δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο, αλλά βήμα βημα θα μεταφέρουμε ό,τι μπορούμε. Θα δίνουμε καθημερινή μάχη».

Σημείωσε:

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ: «Όταν μου μιλάς για τον ΠΑΟΚ τα περιμένω όλα. Να κερδίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο όπως όταν ήμουν εγώ εκεί που κατακτήσαμε τα πάντα. Αυτό περιμένω, να έχει μία φανταστική σεζόν. Δεν μίλησα με τον Λουτσέσκου, ήταν δύσκολη περίοδος, δουλεύω πολύ. Είχα κάποιες επαφές με τους συνεργάτες του, αλλά θα βρούμε την ευκαιρία να τα πούμε σίγουρα».

Για τον αγαπημένο παίκτη που είχε στον Δικέφαλο: «Όλοι ήταν. Κρέσπο και Βιεϊρίνια άφησαν αυτό το μοναδικό συναισθηματικό αποτύπωμα». 

Για τον Κούρτιτς: «Τον ξέρω. Είναι φανταστικός παίκτης. Επιθετικός, με πολύ δυνατό σουτ και πολλά τρεξίματα. Μπορεί να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τον αισθάνεσαι. Οπωσδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.