Θεσσαλονίκη: Ολοταχώς προς απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00!

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2020

Είναι τόσο μεγάλη η ανησυχία που υπάρχει για τη Θεσσαλονίκη μετά το ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού, που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να την βάλει ως πρώτο θέμα στην σημερινή σύσκεψη που θα έχει με την επιτροπή λοιμοξιωλόγων

Παρά τα νέα μέτρα που τίθενται από αύριο σε ισχύ, η Θεσσαλονίκη βρίσκεται ένα βήμα πριν από το ολικό lockdow. Δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να πραγματοποιηθούν νέες ανακοινώσεις προκειμένου να μπει ένας φραγμός στα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV αναμένεται να επιβληθεί lockdown, κάτι που σημαίνει ότι θα απαγορεύεται η έξοδος των κατοίκων από την πόλη, ενώ θα απαγορεύεται και η κυκλοφορία από τις 9:00 μ.μ.

Ζέρβας: «Εισηγήθηκα απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8-9 το βράδυ»  

“Πόλεμο” χαρακτήρισε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Θεσσαλονίκη με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας  

«Είμαστε σε έναν πόλεμο αυτή τη στιγμή και πρέπει σήμερα να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το κακό. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί θέλουν χρόνο μέχρι να αρχίσουν να αποδίδουν, ωστόσο δεδομένου του τεράστιου αριθμού κρουσμάτων θα χρειαστεί να πάρουμε και πιο αυστηρά μέτρα. Ήδη έχω εισηγηθεί απαγόρευση κυκλοφορίας νωρίτερα στις 8-9 το βράδυ, αλλά και απαγόρευση μετακινήσεων μέσα κι έξω από τον νομό. Δεν είναι καθολικό lockdown, το λιανεμπόριο θα είναι ανοιχτό, οι υπηρεσίες ανοιχτές, δε θα απαιτούνται SMS για την κυκλοφορία», δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.