Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Η ματσάρα, της ματσάρας!

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2021

Ο ορισμός του ντέρμπι. Ο ορισμός της ματσάρας. Ένα παιχνίδι που προσέφερε μία μαγευτική αγγλική βραδιά στο Άνφιλντ, ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια από τη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, να έχει πάρει τους τρεις βαθμούς, παρά τη συνεχή εναλλαγή του σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τις δύο ομάδες σε ρόλο «εξουδετέρωσης» του αντιπάλου, χωρίς καμία από τις δύο να μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του αντιπάλου, κρατώντας το κυρίως πιάτο για το δεύτερο ημίχρονο. 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μία ώρα αγώνα, ο Μανέ ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει τον Άντερσον και να κάνει το 1-0, ενώ δεν άργησε η απάντηση από τους «Πολίτες» που έκαναν μετά από 10 λεπτά και ειδικότερα στο 68΄το 1-1 με τον Φόντεν. Άλλη ροή στο παιχνίδι έδωσε για δεύτερη φορά ο Μο Σαλάχ, ο οποίος με ένα γκολ βγαλμένο από Playstation σκόραρε για το 2-1, δείχνοντας πως θέλει να πάρει την ομάδα του από το χέρι για τη νίκη, ενώ ο Ντε Μπρόινε στο 81΄έδειξε πως έχει άλλη άποψη κάνοντας το 2-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ (78' Γκόμεζ), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς, Σαλάχ, Μανέ, Ζότα (68' Φιρμίνο)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Σίλβα, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Ζέσους, Φόντεν, Γκρίλις (65' Στέρλινγκ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.