Λίβερπουλ: Κάτοικος Άνφιλντ ο «παγκόσμιος» ΜακΆλιστερ μέχρι το 2028

Metrosport Team05 Ιουνίου 2023

Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Αλέξις ΜακΆλιστερ να είναι - όπως όλα δείχνουν- ο πρώτος που ανοίγει την αυλαία των καλοκαιρινών μεταγραφών. Μάλιστα, οι «κόκκινοι» θέλουν να... δέσουν τον παίκτη στο Άνφιλντ μέχρι το μακρινό 2028.

Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 24χρονου δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο για τους Ρεντ, με μοναδικό θολό σημείο την αξία του παίκτη, αφού στο παρελθόν έχει γραφτεί ότι κυμαίνεται από 45 εκατομμύρια μέχρι και 61 εκατομμύρια λίρες. 

Το μόνο που είναι σίγουρα γνωστό είναι πως ο  Μακ Άλιστερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «Γλάρους» τον περασμένο Οκτώβριο, παρατείνοντας το ήδη υπάρχον, που θα «εξέπνεε» το καλοκαίρι.

Πάντως σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε πλήρη συμφωνία με το συμβόλαιο να έχει διάρκεια πέντε ετών (Ιούνιος του 2028) και τη Λίβερπουλ να πληρώνει τη ρήτρα εξαγοράς τις επόμενες ημέρες, με ένα ποσό πολύ χαμηλότερο από το αναφερόμενο των 60 εκατ. λιρών και τις ιατρικές εξετάσεις να αναμένονται σε 24/48 ώρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.