Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες το Kop κόντρα στην Αταλάντα, ως απάντηση των οπαδών για την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αταλάντα της Serie A την Πέμπτη το βράδυ στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά οι Ιταλοί θα παρατηρήσουν κατά την άφιξή τους ότι δεν θα υπάρχουν σημαίες στο παγκοσμίου φήμης Kop για τον αγώνα.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα αυξηθούν κατά 2 τοις εκατό για τη σεζόν 2024/25, με το πιο ακριβό εισιτήριο για αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ να κυμαίνεται από 60 σε 61 λίρες. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ δήλωσε ότι αυτό οφείλεται στο αυξανόμενο κόστος της διατήρησης του «Άνφιλντ», αλλά οι οπαδοί των Reds δεν το έχουν και αρχίζουν να διαμαρτύρονται για την αύξηση της τιμής.

Η ομάδα υποστηρικτών της Λίβερπουλ Spion Kop 1906, η οποία οργανώνει τις σημαίες για το The Kop, κυκλοφόρησε μια δήλωση για το θέμα και δεν θα έχει σημαίες στην παγκοσμίου φήμης κερκίδα για τον αγώνα της Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης.

«Είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Λέσχης για τις τιμές των εισιτηρίων για 24/25. Ως απάντηση, δεν θα υπάρχουν σημαίες στο The Kop για το παιχνίδι της Πέμπτης το βράδυ.

Επιπλέον, η ομάδα είπε ότι θα υπάρχουν σημαίες για τον αγώνα της Κυριακής με την Κρίσταλ Πάλας από σεβασμό στους 97 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Χίλσμπορο.

Αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο οι πιστοί του Άνφιλντ δεν θα υποχωρήσουν και θα πρέπει να αναμένεται ότι ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ θα κάνει πίσω στις τιμές της φετινής σεζόν.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.