Λίβερπουλ : Απίστευτος καβγάς Μπέλαμι-Ρίισε - «Με χτυπούσε με το μπαστούνι του γκολφ στα πόδια»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2022



Ο Γιόν Άρνε Ρίισε θυμήθηκε τον τρομερό καβγά του με τον Κρεγκ Μπέλαμι στη Λίβερπουλ, μερικές μέρες πριν από το μεγάλο «διπλό» στη Βαρκελώνη.

Ο παλαίμαχος Νορβηγός φουλ μπακ , σε podcast στο οποίο μίλησε, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια ιστορία που ουδείς ήξερε ,χωρίς να λησμονήσει καμία απολύτως λεπτομέρεια!

Μερικές μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την σεζόν 2006-2007 στο «Καμπ Νόου», ο Μπέλαμι προκαλούσε τον Ρίισε να τραγουδήσει μετά από ένα ομαδικό δείπνο κι έπειτα αυτή η ιστορία συνεχίστηκε σε μπαρ όπου γινόταν καραόκε.

«Του είπα “δεν θα τραγουδήσω, σταμάτα αλλιώς θα σε διαλύσω”» ανέφερε ο Νορβηγός και συνέχισε:

«Αργότερα το ίδιο βράδυ κοιμόμουν και άκουσα κλειδιά στην πόρτα. Εγώ έμενα με τον Άγκερ. Άνοιξε η πόρτα, άνοιξαν και τα φώτα και δεν μπορούσα να δω. Είδα τον Μπέλαμι να μπαίνει στο δωμάτιο με ένα μπαστούνι του γκολφ. Και με χτύπησε στα πόδια. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν ήταν νηφάλιος. Του είπα “ας το κάνουμε σωστά. Σαν άντρες”.

Μου έλεγε “δεν με νοιάζει αν θα πάω φυλακή, θα σε γ@@@, κανείς δεν μου μιλάει έτσι, έχουν λεφτά τα παιδιά μου για να ζήσουν”. Σκεφτόμουν πως αν αντιδρούσα, θα τελείωνε η καριέρα μου στη Λίβερπουλ. Του είπα να τα πούμε το πρωί, πήγα στο δωμάτιό του με τον Άγκερ και δεν ήταν εκεί.

Ήρθε μετά δεν μου μίλησε και είχαμε συνάντηση με τον Μπενίτεθ όπου το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Παίξαμε μετά με την Μπαρτσελόνα, πέτυχε το πρώτο γκολ, πέτυχα το δεύτερο από δική του ασίστ και νικήσαμε».

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη :

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.