Λουτσέσκου: «Είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε διψασμένοι, έχουμε κίνητρο»

Metrosport Team09 Μαρτίου 2022

Μία ημέρα πριν την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αντρέ Βιεϊρίνια μιλούν για τη νέα ευρωπαϊκή πρόκληση που αντιμετωπίζει η ομάδα τους.

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν στο χορτάρι της Τούμπας με στόχο να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε αρχικά: «Θέλω οι παίκτες μου να.. πέφτουν στη φωτιά για την ομάδα, όχι για μένα. Προσπαθώ σκληρά να τους πείσω κάθε μέρα πως η ομάδα πάνω από όλους» και συνέχισε λέγοντας για τη φόρμα του ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Μπαίνουμε στο γήπεδο με θέληση. Αυτό δεν μπορεί να βγαίνει πάντα στο χορτάρι, αλλά πρέπει να παλεύουμε με τον δικό μας τρόπο».

Σχετικά με το πού θα κριθεί η πρόκριση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Στα δύο παιχνίδια με τη Γάνδη πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε φάση. Οι λεπτομέρειες κρίνουν τέτοιες μονομαχίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες πρόκρισης» και πρόσθεσε: «Είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε διψασμένοι, έχουμε κίνητρο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Σχετικά με το αν τίθεται θέμα σύγκρισης Γάνδης και Μίντιλαντ, είπε: «Δεν θέλω να συγκρίνω τη Μίντιλαντ με τη Γάνδη. Να ξέρετε πως κάθε ομάδα έχει δυνατά κι αδύναμα σημεία. Επίσης κάθε ομάδα σε τέτοια παιχνίδια έχει υψηλό κίνητρο για να πάρει την πρόκριση».

Αναφερόμενος στην ανάγκη του ελληνικού ποδοσφαίρου για βαθμούς που θα βελτιώσουν τη θέση του, ο Λουτσέσκου είπε: «Φυσικά όλοι θέλουμε να πηγαίνουν καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός το κάνει εδώ και χρόνια κι ο κ.Μαρτίνς είναι φυσικό να θέλει να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε να προχωρήσουμε και για μας και για την Ελλάδα γενικότερα».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πήρε μια ξεκάθαρη προσωπική θέση σε αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία: «Οι σκέψεις μου είναι με τον ουκρανικό λαό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς υπάρχουν τόσοι με παρανοϊκά μυαλά που καταστρέφουν ζωές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.