Σοκ στο Δανία - Φινλανδία, σταθερή η κατάσταση του Έρικσεν ενημέρωσε η ΟΥΕΦΑ

Χάρης Εμμανουηλίδης12 Ιουνίου 2021

Σοκαριστικές στιγμές εκτιλύχθηκαν την ώρα του αγώνα της Δανίας με την Φιλανδία ο οποίος διεξάγεται στην Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο του EURO 2020.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ενώ πήγε να υποδεχθεί τη μπάλα ο Κρίστιαν Έρικσεν, κατέρρευσε στο χόρτο, μη έχοντας τις αισθήσεις του και με το ιατρικό τιμ της χώρας του αλλά και των Φιλανδών να σπεύδουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, χρησιμοποιώντας μάλιστα απινιδωτή. 

Το γήπεδο «πάγωσε» με τους παίκτες των δύο ομάδων να λυγίζουν μπροστά στην εικόνα, να προσεύχονται και να βιώνουν μαζί με το κοινό αυτόν τον πραγματικό ανθρώπινο εφιάλτη. 

Οι γιατροί έβαλαν τον Δανό ποδοσφαιριστή σε φορείο και τον μετέφεραν εκτός αγωνιστικού χώρου χωρίς να δώσουν απαντήσεις για την κατάσταση της υγείας του. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλλει το παιχνίδι και ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μήνυμα υποστήριξης στον Έρικσεν έστειλε μέσω των social media και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δείτε εδώ

20.31 Πρώτη επίσημη ενημέρωση της ΟΥΕΦΑ που αναφέρει πως η κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν είναι σταθερή. Δείτε εδώ

Στις 21.45 θα δοθεί και αναλυτικότερη ενημέρωση.

20.35 Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας αποκάλυψε πως ο Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του. Ευτυχώς τα νέα είναι καλά...


Αυτή είναι η φωτογραφία που επιβεβαιώθηκε η εγκυρότητά της και φέρνει χαμόγελα για τον Έρικσεν καθώς έχει τις αισθήσεις του. Δείτε εδώ

20.56 Οι φίλαθλοι των Δανών βρίσκονται στις εξέδρες και φωνάζουν δυνατά το όνομα του. 

21.22 Η UEFA ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι δεν θα υπάρχει 5λεπτη διακοπή αντί για ημίχρονο στο Δανία - Φινλανδία, αλλά 5 λεπτά καθυστερήσεις

21.24 Οι ποδοσφαιριστές Δανίας και Φιλανδίας έχουν βρει στον αγωνιστικό χώρο και κάνουν προθέρμανση. Προφανώς, πιο ανακουφισμένοι απο πριν. 

21.43  Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας μίλησε σε κανάλι της χώρας του και γνωστοποίησε ότι οι διεθνείς μίλησαν με τον Έρικσεν

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.