Λιτλ: «Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα, τα πάντα για να κερδίζει»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2020

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Μάριο Λιτλ, που ήρθε για να ενισχύσει την προσπάθεια του Άρη για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και στο περιθώριο της έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση και είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να την βοηθήσω να κερδίζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Έκανα προπονήσεις στις Η.Π.Α. και θέλω να βρεθώ, όσο πιο γρήγορα στην κατάσταση των υπολοίπων συμπαικτών μου. Πιστεύω πως σύντομα θα είμαι στο επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει».


Για να συμπληρώσει: «Είναι πάντα ωραίο να συναντάς σε μια ομάδα γνώριμα πρόσωπα και παίκτες, με τους οποίους έχεις αγωνιστεί μαζί στο παρελθόν. Σε βοηθά, εκτός όλων των άλλων, να προσαρμοστείς πιο γρήγορα και στο καινούργιο περιβάλλον».

Για τον Μάριο Τσάλμερς: «Δεν ήμασταν συμπαίκτες στο κολέγιο του Kansas, γιατί έκανε το επόμενο βήμα στο ΝΒΑ, όμως θα τον συναντήσω στην Ελλάδα. Είναι ωραίο που θα βρεθούμε στην ίδια ομάδα. Ανυπομονώ γι’ αυτή την εμπειρία».

Για τους στόχους του: «Να πετυχαίνει νίκες η ομάδα και να έχει μια πορεία καλύτερη της περυσινής, όπου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν όλοι. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει κατακτήσει 21 τίτλους και θα προσπαθήσαμε όλοι μαζί να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.