Δολοφονία στην Τούμπα: «Ο Μάριος ήταν παλικάρι - Έκανε την βάρδιά μου το μοιραίο βράδυ»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2021

Ο Βασίλης, βιοπαλαιστής και πατέρας έξι παιδιών, με τρεμάμενη φωνή μιλά στη Voria.gr για τον θάνατο του φίλου του κατά τη φονική ληστεία.


Συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του φίλου του και στενού του συνεργάτη, είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ψιλικών στην Γρ. Λαμπράκη, λίγα 24ωρα μετά την θρασύτατη ληστεία.


«Ήμασταν φίλοι και συνεργάτες, μιλούσαμε στο τηλέφωνο πολλές φορές την ημέρα, ήταν το καλύτερο παιδί, πάντα πρόθυμος, παληκάρι, να βγει μπροστά στα δύσκολα, να βοηθήσει, ήταν η ψυχή της παρέας, έπαιζε κιθάρα και μάλιστα είχε γράψει και ένα τραγούδι» αναφέρει.


Η μοίρα έμελλε να παίξει το δικό της παιχνίδι το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον Βασίλη, ήταν να κάνει ο ίδιος τη βάρδια, μιας και ο Μάριος θα έκανε το πρωί και εξωτερικές δουλειές, αλλά αντιμετώπισε ένα πρόβλημα, με τον Μάριο, βλέποντας τη δυσκολία του, να του λέει ότι θα έκανε εκείνος τη νυχτερινή βάρδια.


«Είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό και του είχα πει ότι προέχει η ασφάλειά μας, το έλεγε και ο ίδιος στους άλλους υπαλλήλους, αλλά εκείνη την ώρα αντέδρασε αυθόρμητα, αψυχολόγητα, αυτός ήταν ο Μάριος, δεν τα παρατούσε με τίποτα» λέει ο Βασίλης, με φωνή που σπάει.


Πηγή: voria.gr


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.