Μάντζιος: Lira 100: Θα έχει γκολ ο τελικός στο Βέλγιο

Γιώργος Μάντζιος25 Απριλίου 2021

Μόνο η Χέρενφεν χάθηκε χθες από τις επιλογές μας, αφού πέρασε και η Βιζέλα και το G/G στο Βέστερλο – Κλαμπ Μπριζ Β΄. Αφήνω το χθες πάμε στο σήμερα:

Στην Ολλανδία μου αρέσει και το over 1,5 γκολ Άλκμααρ στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ. Έναν Άγιαξ που έπαιξε παιχνίδι και την Πέμπτη και πιθανότατα θα βγάλει κούραση, αν και εδώ που τα λέμε μόνο με θαύμα θα χάσει τον φετινό τίτλο, όντας στο +11 από τους διώκτες του. Η Άλκμααρ παλεύει για την 2η θεση, έχει κάνει φοβερά παιχνίδια φέτος, κέρδισε 4 φορές μέσα – έξω Αϊντχόφεν και Φέγενορντ και δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Επιστρέφει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ο πρώτος της σκόρερ Κουπμέινερς που εξέτισε την ποινή του. Το over 1,5 γκολ φιλοξενούμενου (2,85) η επιλογή μου κι ας λήξει και 5-2!

Στην Πορτογαλία μου αρέσει ένα αμφίσκορο. Από το βράδυ η Μπράγκα υποδέχεται την Σπόρτινγκ, με τους γηπεδούχους να παλεύουν με την Μπενφίκα για την 3η θέση και τους φιλοξενούμενους με την Πόρτο για τον τίτλο. Αμφότερες ποιοτικές από τη μέση και μπροστά, περιμένω να σκοράρουν αμφότερες και κρατάω το G/G (1,85).

Όσο για τον τελικό του κυπέλλου στο Βέλγιο, παρότι μιλάμε για ένα παιχνίδι που χαρίζει τίτλο και ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν μπορώ να παραγνωρίσω την φιλοσοφία και την εικόνα των δύο ομάδων. Η Σταντάρ έκλεισε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με 3/3 νίκες, σκοράροντας 9 γκολ, ενώ μετρά 4 σερί over, την ώρα που η Γκενκ έρχεται από 9 over στα 10 τελευταία δικά της παιχνίδια. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, πριν ένα μήνα το μεταξύ τους για το πρωτάθλημα έληξε 2-2, μου αρέσει το over (1,85).

Οι επιογές μου:

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΓΚΕΝΚ OVER (1,85)

ΑΓΙΑΞ – ΑΛΚΜΑΑΡ OVER 1,5 ΓΚΟΛ ΑΛΚΜΑΑΡ (2,85)

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. G/G (1,85)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.