LIRA 100: Συμπλήρωσε 16 ματς αήττητη η Βιζέλα...

Γιώργος Μάντζιος20 Μαρτίου 2021

Με τους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ να ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα κάνουν ένα μικρό... διάλειμμα μέχρι να επιστρέψουν και πάλι αρχές του Απρίλη. 

Σας παραθέτω τις σκέψεις μου από ότι ξεχώρισα από Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία:

Στην Ολλανδία κράτησα τρεις επιλογές. Στο Φορτούνα Σιτάρντ – Ουτρέχτη, οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θέλουν να ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα από την Φίτεσε και αυτοί που στοχεύουν στα πλέι οφ της Ευρώπης. Η Φορτούνα σώθηκε, δεν έχει υλικό για κάτι παραπάνω και αγωνίζεται ως εκ τούτου ελεύθερα και χωρίς άγχος. Η Ουτρέχτη έχει σκοράρει στις 10 από τις 11 τελευταίες της εξόδους, αλλά έχει κενά στα μετόπισθεν. Πάντως στα 8 τελευταία με την Φορτούνα μέσα – έξω η παράδοση γράφει 5-3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων. Επιλογή το combo X2 & G/G (2,05).

Η Φέγενορντ έμεινε όρθια στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν και θέλει να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη τετράδα. Παρατηρώ ότι φτιάχνει πολλές ευκαιρίες και βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (6 γκολ στην Φένλο, 5 γκολ στη Βίλεμ, 3 γκολ στην Αϊντχόφεν, 3 γκολ στην Χέρακλες). Απέναντι στην Έμεν και στα 5 τελευταία μεταξύ τους έβαλε από 3 γκολ και πάνω (2-3, 3-0, 3-3, 4-0, 1-4). Η Έμεν έκανε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων αλλά θα... υποφέρει στο Ρότερνταμ. Επιλογή το over 2,5 γκολ Φέγενορντ (2,10) κι ας λήξει και 3-5...

Τέλος, στο Τσβόλε – Φένλο δεν θα πρωτοτυπήσω και θα επιλέξω τον φορμαρισμένο Γιακουμάκη (στο 2,00 το να σκοράρει στο παιχνίδι) που είτε η ομάδα του χάνει, είτε κερδίζει, αυτός σκοράρει, έχει φτάσει τα 24 γκολ στο πρωτάθλημα και θέλει να φτιάξει περισσότερο τα νούμερα του. Απέναντι στην Τσβόλε σκόραρε και στο ματς του πρώτου γύρου, ενώ είναι γνωστό πως εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας του.

Μία επιλογή ξεχώρισα στο Βέλγιο και είναι το καλοπληρωμένο over (2,05) στο Μουσκρόν – Οστάνδη. Οι τιμές είναι εκτός λόγικης, όταν οι γηπεδούχοι προέρχονται από 5/6 over, όταν οι φιλοξενούμενοι μετρούν 14/16 αμφίσκορα τελευταία εκ των οποίων τα 12 είναι και over και όταν η μεταξύ τους παράδοση δείχνει 7 συνεχόμενα over!

Στην Πορτογαλία η πιο ζεστή μου επιλογή έρχεται από την β΄κατηγορία και είναι ο άσος της Βιζέλα (2,05) του εξαιρετικού τεχνικού Αλβάρο Πατσέκο, απέναντι στην Αρούκα. Πως να μην εμπιστευτώ μια ομάδα που είναι 4,5 μήνες αήττητη και μετρά 10-6-0 στα 16 τελευταία παιχνίδια της! Παλεύει πλέον ξεκάθαρα για την άνοδο, ενώ η αντίπαλος της έκανε δύο σερί ήττες από Πεναφιέλ και Μπενφίκα Β΄και υποχώρησε στο -8 από την πολυπόθητη τριάδα. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν και μια ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου που ήρθε άδικα και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Όσο για την πρώτη μου αρέσει το over 5,5 κάρτες (2,15) στο παιχνίδι Μπράγκα – Μπενφίκα, δύο ομάδες που παλεύουν για την 2η θέση και συνήθως οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν ένταση. Στο ματς κυπέλλου είχαμε 7 κάρτες, ενώ πέρυσι στα μεταξύ τους 7 κίτρινες και 1 κόκκινη στο ένα και 7 κίτρινες στο άλλο. Ο ρέφερι Ζοάο Πινέιρο βγάζει τις κίτρινες με ιδιαίτερη ευκολία...

Οι επιλογές μου:

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΟΣΤΑΝΔΗ OVER (2,05)

ΒΙΖΕΛΑ – ΑΡΟΥΚΑ 1 (2,05)

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ X2 & G/G (2,05)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΕΜΕΝ OVER 2,5 ΓΚΟΛ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ (2,10)

ΔΥΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ BET

ΤΣΒΟΛΕ – ΦΕΝΛΟ ANY TIME ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ (2,00)

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ OVER 5,5 ΚΑΡΤΕΣ (2,15)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.