LIRA 100: Προέρχονται από 14 σερί G/G & over!

Γιώργος Μάντζιος13 Μαρτίου 2021

Στα μέσα σχεδόν του μήνα, με την δράση να συνεχίζεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αυτή την εβδομάδα. Προηγήθηκαν αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα και ακολουθούν επίσης αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Στην Ολλανδία απομένουν ακόμη 9 αγωνιστικές για το φινάλε, ενώ στην Πορτογαλία 12. Στο Βέλγιο έχουμε τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου. Σας παραθέτω ότι ξεχώρισα:

Στο Βέλγιο ασχολήθηκα με τον έναν από τους δύο ημιτελικούς. Η Άντερλεχτ έχει πάρει τον... αέρα της Γκενκ φέτος, την κέρδισε 1-0 εντός και 2-1 εκτός έδρας, ενώ σε αυτό το γήπεδο την κέρδισε και πέρυσι με 1-0. Η ομάδα του Κομπανί έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, εντός χάνει πολύ δύσκολα (7-7-1) και για όλους αυτούς τους λόγους επιλέγω το 1Χ & UNDER 3,5 (1,90).

Πιο δίπλα στην Ολλανδία κράτησα δύο επιλογές με γκολ. Καταρχάς στο ντέρμπι Αϊντχόφεν – Φέγενορντ περιμένω γκολ και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Αϊντχόφεν προέρχεται από 4/6 over 3,5 και η Φέγενορντ από 5/6 over 3,5. Στον πρώτο γύρο είχαμε σκορ 3-1 κι εδώ επιλέγω το ασιατικό over 3 (1,80).

Εντυπωσιακή είναι η παράδοση για Βίλεμ και Χέρενφεν όταν αγωνίζονται στο Τίλμπουργκ, αφού ούτε λίγο πολύ φέρνουν για 14 (!!!) συνεχόμενα παιχνίδια G/G & over (1-5, 2-1, 1-2, 2-1, 2-2, 2-1, 3-1, 4-3, 4-1, 1-3, 2-3, 1-3, 4-3 και 2-2). Από καλά παιχνίδια έρχονται αμφότερες, οπότε γιατί να μην το κάνουν για 15η φορά; Επιλογή το G/G & over (1,95).

Στην Πορτογαλία ξεχώρισα τρεις επιλογές, οι δύο με γκολ, η μία με ρίσκο. Πιθανό το G/G στο Μπενφίκα – Μποαβίστα (2,00), με την Μπενφίκα καθαρά συγκυριακά να κρατά το μηδέν στην άμυνα στα τελευταία της παιχνίδια. Η Μποαβίστα την κέρδισε με 3-0 στον πρώτο γύρο, ενώ σκόραρε και πέρυσι και πρόπερσι στη Λισσαβόνα. Επίσης εκτός έδρας έχει βρει δίχτυα στα 9 από τα 11 φετινά της παιχνίδια και πρόσφατα έβαλε 2 γκολ και στην έδρα της Πόρτο.

Με το G/G (2,10) θα πάω και στο Πόρτο – Πάσος Φερέιρα, αφού δεν αποκλείεται οι «δράκοι» να βγάλουν κούραση από την υπερπροσπάθεια απέναντι στην Γιούβε και απέναντι τους συναντούν μια ομάδα που είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις. Η Πάσος κέρδισε με σκορ 3-2 την Πόρτο στον πρώτο γύρο, οι «δράκοι» διαθέτουν την 9η (!) χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στις 4 από τις 5 τελευταίες επισκέψεις τους στο «Ντραγκάο».

Τέλος, επιλογή με ρίσκο είναι το «Χ» (3,00) στο Φαρένσε – Μπελενένσες, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία και να γνωρίζουν ότι κάθε λάθος από εδώ και πέρα ίσως τους κοστίσει. Η μία μετρά 7 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, η άλλη μετράει 10, δεν περιμένω να πάρουν πολλά ρίσκα στο παιχνίδι τους, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε σκορ 1-1.

Οι επιλογές μου:

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΒΙΛΕΜ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ G/G & OVER (1,95)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ G/G (2,00)

ΜΟΝΟ ΡΙΣΚΟΥ

ΦΑΡΕΝΣΕ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ Χ (3,00)

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ OVER 3 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (1,80)

ΠΟΡΤΟ – ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ G/G (2,10)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.