«Λίρα 100»: Ο Χάαλαντ έχει να σκοράρει με τη Νορβηγία 9 μήνες!

Γιώργος Μάντζιος17 Ιουνίου 2023

Η δράση των προκριματικών του Euro 2024 συνεχίζεται και απόψε και χωρίς ιδιαίτερους προλόγους, σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα: 

Στο Νορβηγία – Σκωτίας σέβομαι την καλή αμυντική λειτουργία των Σκωτσέζων, αλλά ο Χάαλαντ (φωτο) έρχεται ως πρωταθλητής Ευρώπης, από την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και θα ψάξει ένα γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του μετά από 9 περίπου μήνες! Τόσο στο Nations League, όσο και στα προκριματικά του Μουντιάλ πιο πριν, σκόραρε με μεγάλη συχνότητα. Επιλογή το any time Χάαλαντ (2,05). 

Στις Βρυξέλλες αναμένεται θεαματικό παιχνίδι ανάμεσα σε Βέλγιο και Αυστρία. Οι Βέλγοι παραμένουν επιθετικοί και με τον Τεντέσκο στον πάγκο τους, έβαλαν 3 γκολ στην πρεμιέρα στην Σουηδία και κέρδισαν 3-2 σε φιλικό τους Γερμανούς. Η Αυστρία ωστόσο από την άλλη είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο, ο κόουτς Ράνγκνικ είναι έμπειρος, με το ταλέντο και την ποιότητα να ξεχειλίζουν από την μέση και μπροστά. Επιλογή το G/G (1,85).

Η παρουσία του Πορτογάλου καρτάκια ρέφερι Φάμπιο Βερίσιμο στη Λάρνακα, με οδηγεί σε παιχνίδι με κάρτες ανάμεσα σε Κύπρο και Γεωργία. Η Κύπρος του Τιμούρ Κετσπάγια παίζει σκληρά και είναι χαρακτηριστικό πως είχαμε 5 κίτρινες και 1 κόκκινη στο πρόσφατο φιλικό με την Αρμενία, ενώ 4 κίτρινες + κόκκινη είχαμε και στην πρεμιέρα με την Σκωτία. Από την άλλη στην πρεμιέρα της Γεωργίας με τη Νορβηγία είχαμε 5 κίτρινες κάρτες. Επιλογή το over 4,5 κάρτες (1,85).

Στο Λουξεμβούργο – Λίχτενσταϊν θα πάω σε ειδικό bet και αυτό είναι ο καταλογισμός πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι στα προκριματικά του Μουντιάλ: Λίχτενσταϊν – Ρουμανία πέναλτι, Γερμανία – Λίχτενσταϊν πέναλτι, Ισλανδία – Λίχτενσταϊν 3 πέναλτι (2 στο ένα ματς και 1 στο άλλο), Λίχτενσταϊν – Σκόπια 2 πέναλτι (από ένα σε κάθε παιχνίδι), Αρμενία – Λίχτενσταϊν πάλι πέναλτι! Στη συνέχεια στο Nations League: Λίχτενσταϊν – Μολδαβία πέναλτι, Ανδόρα – Λίχτενσταϊν πέναλτι. Έπειτα σε φιλικό Γιβραλτάρ – Λίχτενσταϊν πέναλτι και τέλος στα πρόσφατα προκριματικά του Euro Πορτογαλία – Λίχτενσταϊν πέναλτι και Λίχτενσταϊν – Ισλανδία πέναλτι. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι είχαμε 2 πέναλτι! Επιλογή ο καταλογισμός πέναλτι (2,85).

Οι επιλογές μου:

ΚΥΠΡΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ OVER 4,5 ΚΑΡΤΕΣ 1,85

ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ ANY TIME ΧΑΑΛΑΝΤ 2,05

ΒΕΛΓΙΟ – ΑΥΣΤΡΙΑ G/G 1,85

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ ΠΕΝΑΛΤΙ 2,85

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.