Μάντζιος: Με καλή παράδοση η Ζούλτε Βάρεγκεμ απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης

Γιώργος Μάντζιος31 Ιουλίου 2021

Η πρεμιέρα στο Βέλγιο την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε απλά εκπλήξεις, αλλά δεν κέρδισε καμία από τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες της χώρας (Κλαμπ Μπριζ, Άντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης, Γκενκ, Γάνδη, Αντβέρπ). Οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες, γνωρίζουν ότι υπάρχει δρόμος ακόμη για να καλύψουν τυχόν στραβοπατήματα, ενώ η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη σε εξέλιξη. Προσεκτικά και συνετά θα κινηθούμε και αυτή την εβδομάδα. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα:

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: Από μεγάλες νίκες προέρχονται αμφότερες, η μεν Σαρλερουά ήταν απλά πιο αποτελεσματική και κέρδισε 3-0 την Οστάνδη, η δε Σιντ Τρούιντεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και τον συνθετικό χλοοτάπητα, κερδίζοντας 2-1 τη Γάνδη (είχε πάντως και την βοήθεια της τύχης). Τα 9 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο έληξαν under, πρώτο μέλλημα των δύο προπονητών θα είναι η αποφυγή της ήττας κι έτσι επιλέγω το combo 1Χ & under 3,5 σε απόδοση 1,90.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΛΕΟΥΒΕΝ: Τα μεταξύ τους παιχνίδια συνήθως έχουν γκολ και είναι γεμάτα σε φάσεις και μεγάλα σκορ. Τα 6 από τα 7 τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας έληξαν over. H Σερκλ είχε μόνο αμφίσκορα στα φιλικά της παιχνίδια και το 1-0 κόντρα στην Μπέερσοτ στην πρεμιέρα δεν με ξεγελάει, αφού το ματς έγινε... σε δύο δόσεις λόγω δυνατής βροχόπτωσης. Η Λέουβεν και έφτιαξε και δέχθηκε ευκαιρίες στο 1-1 με την Ζούλτε, παίζει πάντα επιθετικά. Επιλογή το combo G/G & over (1,95).

ΕΟΥΠΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Πόσα προλαβαίνει να διορθώσει ο Κομπανί στην άμυνα της Άντερλεχτ μέσα σε μία εβδομάδα; Η Έουπεν έδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο στο 2-2 με την Κλαμπ Μπριζ και η Άντερλεχτ θέλει να ρεφάρει την πικρή εντός έδρας ήττα από την νεοφώτιστη Ουνιόν Σεν Ζιλουά. Ξεκινάει από το 1-1, οι τιμές αξίζουν να ρισκάρουμε κι εδώ στο combo G/G & over (2,10).

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Η Ουνιόν έδειξε τι δυνατότητες έχει με την Άντερλεχτ και μας δικαίωσε στην πρεμιέρα. Η Κλαμπ Μπριζ μάλλον υποτίμησε την Έουπεν, αλλά παρόλα αυτά επειδή έχει κάποιες απουσίες στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή, δείχνει πιο ευάλωτη αμυντικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Κι αυτό ξεκινάει από το 1-1, πάω με το combo X2 & G/G (2,00), αφού δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η Μπριζ στις 2 πρώτες αγωνιστικές θα μείνει μόνο με ένα βαθμό!

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Δεμένη ομάδα η Ζούλτε, έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Λέουβεν, παρότι έπαιξε για μισή περίπου ώρα με παίκτη λιγότερο. Η Σταντάρ Λιέγης ήταν πολύ τυχερή στο 1-1 με την Γκενκ, έχει και πάλι απουσίες και ο τεχνικός της Λεγιέ, υπήρξε παίκτης του προπονητή της Ζούλτε Φράνκι Ντούρι, και δύσκολα θα κερδίσει τον... δάσκαλο του. Με σύμμαχο και την παράδοση η Ζούλτε (6-1-1 στα 8 τελευταία μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο), επιλογή το 1Χ & over 1,5 (2,00).

Οι επιλογές μου:

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ 1Χ & UNDER 3,5 1,90

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΛΕΟΥΒΕΝ G/G & OVER 1,95

ΕΟΥΠΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ G/G & OVER 2,10

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Χ2 & G/G 2,00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.