LIRA 100: Με γκολ, ειδικά bet και any time σκόρερ

Γιώργος Μάντζιος25 Ιουλίου 2020

Η στήλη ρίχνει αυλαία για φέτος, πολύ αργότερα από ότι υπολογίζαμε όλοι μας προ… κορωνοϊού. Φινάλε στην Πορτογαλία με εκκρεμότητες σε 3 μέτωπα, την 3η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο σε όμιλο Γιουρόπα Λιγκ, την 5η θέση που βγάζει στην Ευρώπη και μια θέση που ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως μετά τον κορωνοϊό είχαμε διάφορα… περίεργα αποτελέσματα (χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη γιατί για μένα που παρακολουθώ το συγκεκριμένο πρωτάθλημα για 20 χρόνια, πρώτη φορά βλέπω τόσο… εξόφθαλμα πράγματα) και αποφάσισα στο φινάλε να σας δώσω όσο πιο συνοπτικά γίνεται τις σκέψεις μου για τα 7 παιχνίδια. Πάμε λοιπόν:

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ: Η Φαμαλικάο κερδίζει και βγαίνει στην Ευρώπη, αλλά αν την ίδια ώρα δεν κερδίζει η Ρίο Άβε, βγαίνει και με ισοπαλία. Με κακή παράδοση στη Μαδέιρα, θα πάρω το Χ στο ημίχρονο (2,15).

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ: Αδιάφορη μεν η Μποαβίστα αλλά θα το χτυπήσει το ματς. Η Ρίο Άβε είχε πολλές ευκαιρίες μέσα στη σεζόν για να βγει στην Ευρώπη, αλλά «έβγαλε τα μάτια της». Αναξιόπιστη αμυντικά η ομάδα του Καρβαλιάλ, προτιμώ το G/G (1,80).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.: Κίνητρο στην Μπενφίκα έχει μόνο ο Πίζι που έχει 18 γκολ και θέλει να βγει πρώτος σκόρερ (17 έχουν ι συμπαίκτης του Βινίσιους και ο Παουλίνιο της Μπράγκα). Η Σπόρτινγκ με 1 βαθμό είναι σίγουρα 3η, αλλά αν δεν κερδίζει η Μπράγκα, βγαίνει και με ήττα. Επιλογή ο καταλογισμός πέναλτι (2,70) και το any time Πίζι (2,20).

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΟΡΤΟ: Η Μπράγκα θέλει νίκη και ήττα της Σπόρτινγκ για να βγει 3η, αλλά η Πόρτο θα το χτυπήσει το ματς και για να έχει καλή ψυχολογία ενόψει του τελικού του κυπέλλου με την Μπενφίκα κι επειδή η Μπράγκα την κέρδισε φέτος δύο φορές (σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ). Πιθανό να δούμε γκολ, G/G & over (1,90).

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΤΟΝΤΕΛΑ: Η Τοντέλα θέλει 1 βαθμό για να σωθεί, ενώ η Μορεϊρένσε είναι αδιάφορη. Δύσκολα θα πάρει ρίσκα στο παιχνίδι της η φιλοξενούμενη, καλό κι εδώ το Χ στο ημίχρονο (1,95).

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΑΒΕΣ: Στην Πορτιμονένσε δεν φτάνει πια μόνο δική της νίκη για να σωθεί. Η Άβες παίζει δίχως άγχος, της έβαλε 3 γκολ στον πρώτο γύρο και οι τιμές του G/G είναι εκτός πραγματικότητας (3,05). Μου αρέσει και ο καταλογισμός πέναλτι (2,70), αφού στα ματς της Άβες είναι… σύνηθες φαινόμενο.

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ: Η Σετούμπαλ θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Πορτιμονένσε, ενώ η Μπελενένσες είναι αδιάφορη. Δεν πάει το χέρι μου στον άσο σε μια ομάδα που έχει 15 αγωνιστικές να κερδίσει κι ας έχει τον πολύπειρο Βιντιγκάλ στον πάγκο της. Δεν θα παίξω κάτι...

Οι επιλογές μου:

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ G/G (1,80)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. G/G & OVER (1,90)

ΔΥΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ BET

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,70)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,70)

ΔΥΑΔΑ ΗΜΙΧΡΟΝΩΝ

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,15)

ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΤΟΝΤΕΛΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1,90)

ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΑΒΕΣ G/G (3,05)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. ANY TIME ΠΙΖΙ (2,20)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.