«Λίρα 100»: Με δύο καλοπληρωμένα «bet builder»

Γιώργος Μάντζιος10 Ιουνίου 2023

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ξεκάθαρο φαβορί την Μάντσεστερ Σίτι που δείχνει ότι φέτος θέλει πολύ την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Το έδειξε περίτρανα απέναντι σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκουαρδιόλα άφησε τα πειράματα προηγούμενων ετών, ο Χάαλαντ δίνει… το κάτι παραπάνω στην ομάδα και όλα δείχνουν ιδανικά για την αγγλική ομάδα. 

Ωστόσο απέναντι βρίσκεται μια ομάδα με βαριά φανέλα, με ευρωπαϊκούς τίτλους, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, που μπορεί να κάνει την ζημιά. Μπορεί να μην είναι το φαβορί, αλλά στα δικά μου μάτια μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει, για αυτό στο ένα από τα δύο «bet builder» που έχω ποντάρει, θα έχω μέσα το G/G. 

Άλλωστε η Σίτι φέτος μόνο από την Κοπεγχάγη στον όμιλο δεν δέχθηκε γκολ. Δέχθηκε γκολ από Σεβίλλη και Ντόρτμουντ στον όμιλο, δέχθηκε από Λειψία, Μπάγερν και Ρεάλ στα νοκ άουτ. Μια ομάδα που έχει Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντζέκο και Λουκάκου διαθέσιμους, είμαι πεπεισμένος πως θα απειλήσει τους «πολίτες». Από εκεί και πέρα εφικτό να κερδίσουν πάνω από 5 κόρνερ οι Άγγλοι (με τη Ρεάλ είχαν από 7 σε κάθε παιχνίδι, με την Μπάγερν 8 και με τη Λειψία 10 κερδισμένα κόρνερ). 

Επίσης o Μαρτσίνιακ είναι πιθανό να δείξει πάνω από 4 κίτρινες κάρτες. Φέτος συνάντησε 3 φορές Σίτι και Ίντερ και έδειξε πάνω από 4 κάρτες και στα 3 παιχνίδια τους, πόσο μάλλον τώρα που πρόκειται για τελικό και θα υπάρχει ομολογουμένως και μεγαλύτερο πάθος. Θυμίζω ότι στους τελικούς του Europa League και του Conference League φέτος, είχαμε από 6 κάρτες στο 90λεπτο. 

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τα πρόσωπα, πληρώνει καλά το να σκοράρει ο Μπερνάρντο Σίλβα (φωτο) που πατάει περιοχή και σκόραρε και με την Ρεάλ Μαδρίτης και με την Μπάγερν, αλλά και το να δεχθεί κάρτα ο Μπρόζοβιτς που είναι σκληροτράχηλος στον χώρο του κέντρου και μετράει ήδη 10 κάρτες φέτος. 

Οι επιλογές μου:

BET BUILDER 1 Μάντσεστερ Σίτι άσος – G/G – over 4,5 κάρτες – over 5,5 κόρνερ Σίτι (απόδοση 9) 

BET BUILDER 2 Να σκοράρει ο Μπερνάρντο Σίλβα – να δεχθεί κίτρινη κάρτα ο Μπρόζοβιτς (απόδοση 14)

ΥΓ: Αν κάποιος ενώσει τα παραπάνω bet builder σε ένα, κάνει απόδοση 65 (!) και βγάζει τις διακοπές του...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.