Lira 100: Ματς για...κάρτες στο «Ντο Μπέσα»

Γιώργος Μάντζιος06 Μαρτίου 2021

Μπήκαμε σε έναν εξίσου γεμάτο μήνα σε δράση, τόσο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και στα ευρωπαϊκά κύπελλα (Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ), αλλά και σε εθνικό επίπεδο με αγώνες προκριματικών Μουντιάλ. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα από Πορτογαλία, Ολλανδία και Βέλγιο:

Στην Πορτογαλία θα πάω με την Πορτιμονένσε που υποδέχεται την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα στην κατηγορία. Η Τοντέλα μακριά από το γήπεδο της μετρά 0-1-9 με 9/25 γκολ και έχει μαζέψει τους 23 από τους 24 βαθμούς εντός έδρας. Αντίθετα η Πορτιμονένσε μάζεψε τους 15 από τους 20 βαθμούς εντός έδρας και οφείλει αυτό το ματς να το πάρει. Επιλογή ο άσος (1,95).

Στο «Ντο Μπέσα» και στο Μποαβίστα – Φαμαλικάο αναμένεται μεγάλη μάχη, αφού είναι ντέρμπι – παραμονής. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε 7 κίτρινες, 1 κόκκινη και 2 πέναλτι. Πέρυσι στο ένα μεταξύ τους ματς είχαμε 5 κίτρινες και 2 πέναλτι και στο άλλο 9 κίτρινες και 2 κόκκινες! Η Φαμαλικάο μετρά διαδοχικά με Φαρένσε (7 κίτρινες, 1 κόκκινη), Ρίο Άβε (4 κίτρινες, 1 κόκκινη), Μπελενένσες (7 κίτρινες), Μορεϊρένσε (6 κίτρινες, 1 κόκκινη), Νασιονάλ Μαδέιρα (6 κίτρινες), Γκιμαράες (6 κίτρινες), Σάντα Κλάρα (9 κίτρινες), Πόρτο (6 κίτρινες) και Τοντέλα (9 κίτρινες, 1 κόκκινη). Η Μποαβίστα από την άλλη μετράει διαδοχικά με Γκιμαράες (6 κίτρινες), Μορεϊρένσε (5 κίτρινες), Πόρτο (7 κίτρινες), Νασιονάλ Μαδέιρα (6 κίτρινες, 1 κόκκινη). Τι κρατάω; Πολύ πιθανό το over 5,5 κάρτες (1,85), αξίζει το ρίσκο και η κόκκινη κάρτα (4,00).

Στην Ολλανδία αν και δεν μου αρέσουν τα under, παρόλα αυτά στο Άγιαξ – Γκρόνινγκεν δεν βλέπω να ξεφεύγει το σκορ. Καταρχάς συγκρούονται οι δύο καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, κατά δεύτερο στον πρώτο γύρο είχαμε σκορ 1-0 και πέρυσι σε αυτό το γήπεδο σκορ 2-0. Κατά τρίτο ο Άγιαξ ξόδεψε δυνάμεις μεσοβδόμαδα στο κύπελλο και έχει μπροστά του την πρώτη μάχη με την Γιουνγκ Μπόις στην Ευρώπη. Για όλους αυτούς τους λόγους επιλέγω το under 3,5 (1,75).

Αντίθετα δίχως λογική πληρώνει τόσο πολύ το over στο Χέρακλες – Τσβόλε. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα με 3-0 από την Βααλβάικ και ισοπαλία με σκορ 2-2 με την Τβέντε. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν 3-2 από την Έμεν και κέρδισαν 4-1 την Χέρενφεν. Άρα αμφότερες προέρχονται από «γεμάτα» σε γκολ και φάσεις παιχνίδια. Πέρυσι σε αυτό το γήπεδο είχαμε σκορ 4-0, ενώ το ματς του πρώτου γύρου έληξε 2-2. Επιλογή το καλοπληρωμένο over (1,95).

Τέλος από το Βέλγιο που φέτος είναι πιο απρόβλεπτο από ποτέ ως πρωτάθλημα, ξεχώρισα μόλις μία επιλογή και αυτή αφορά ειδικό bet στο Άντερλεχτ – Μαλίν. Έγραφα την προηγούμενη εβδομάδα για την έφεση που έχει η Μαλίν στα κόρνερ, κυρίως όταν παίζει εκτός έδρας και τελικά στο τελευταίο με την Οστάνδη είχαμε στο σύνολο 16 κόρνερ! Απέναντι στην Άντερλεχτα στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε από 9 κόρνερ και πάνω, για αυτό επιλέγω το over 9,5 κόρνερ (1,90).

Οι επιλογές μου:

ΤΡΙΑΔΑ

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΤΟΝΤΕΛΑ 1 (1,95)

ΑΓΙΑΞ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ UNDER 3,5 (1,75)

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΤΣΒΟΛΕ OVER (1,95)

ΔΥΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ OVER 5,5 ΚΑΡΤΕΣ (1,85)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΜΑΛΙΝ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ (1,90)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (4,00)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.