Lira 100 - Μάντζιος: Ένα καλοπληρωμένο αμφίσκορο στο Βέλγιο

Γιώργος Μάντζιος18 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά το πρώτο τριήμερο των ευρωπαϊκών κυπέλλων, με τις εκπλήξεις φυσικά να μην απουσιάζουν για μια ακόμη σεζόν, επιστρέφουμε στη δράση των πρωταθλάτων και με τις μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών να έχουν ολοκληρωθεί χθες το βράδυ. Κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες θα πάνε ως έχουν, τουλάχιστον μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα το επόμενο διήμερο:

Στο Βέλγιο είδα τις αποδόσεις στο Ουνιόν Σεν Ζιλουά – Ζούλτε Βάρεγκεμ και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Όχι και 1,20 ρε παιδιά...Και άντε να δεχθώ ότι η Ουνιόν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, αυτό που μου κάνει «κλικ» σε αυτό το παιχνίδι είναι το καλοπληρωμένο αμφίσκορο. Όταν η Ζούλτε Βάρεγκεμ έχει σκοράρει στα 14 από τα 15 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (το σερί συνεχίζεται από πέρυσι) στο πρωτάθλημα, ενώ και στην παράδοση με την Ουνιόν, σε 5 αναμετρήσεις απέναντι της, σκόραρε και στις 5! Η ομάδα του Φράνκι Ντούρι μπορεί να μην καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα, αλλά είναι στις δυνατότητες της να βρει δίχτυα, για αυτό κρατάω το G/G (1,90).

Σε ειδικό bet θα ποντάρω στο Αντβέρπ – Σερένγκ, με την Αντβέρπ να είναι πλέον η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, που από την πρεμιέρα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική με την Έουπεν, μετρά διψήφιο αριθμό κόρνερ (15, 11, 10, 13, 20 (!) και 12). Η Σερένγκ στο τελευταίο παιχνίδι της με την Σταντάρ είχε 10 κόρνερ, αλλά τα 8 ήταν κερδισμένα από την ίδια! Επιλογή μου το over 9,5 κόρνερ (1,80).

Ένα καλοπληρωμένο over κράτησα και στην Ολλανδία, αυτό ανάμεσα σε Βίλεμ και Γκρόνινγκεν στο Τίλμπουργκ, έχοντας σύμμαχο την φοβερή παράδοση. Στα 15 τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτου έδρας, οι δύο ομάδες μετρούν 13 over και τα 2 που έμειναν στο under, έληξαν 1-1, δηλαδή ήταν πολύ στο να βγουν και αυτά. Η Γκρόνινγκεν στις δύο φετινές της εξόδους έφερε 5-2 και 1-2, ενώ η Βίλεμ είναι αήττητη στα 3 δικά της τελευταία ματς και δείχνει καλή εικόνα. Επιλογή το over (1,90).

Επίσης στο ντέρμπι της αγωνιστικής Αϊντχόφεν και Φέγενορντ αναμένεται να μας χαρίσουν ένα γεμάτο σε φάσεις και γκολ παιχνίδι. Ποιοτικές αμφότερες από τη μέση και μπροστά, αλλά με κενά στα μετόπισθεν. Η μεταξύ τους παράδοση δείχνει 7 σερί G/G ανεξαρτήτου έδρας κι επειδή η PSV είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, επιλέγω το combo 1X & G/G (1,95).

Τέλος στην Πορτογαλία η Πόρτο έχει... πελατειακές σχέσεις με αντίπαλο την Μορεϊρένσε αφού την κερδίζει εντός για 12 συνεχόμενα παιχνίδια. Στα 8 από αυτά έγινε και με over (3-0, 6-1, 4-3, 3-0, 3-0, 3-0, 3-2, 3-0). Επειδή όμως το συνδυαστικό 1 με over πληρώνει κάτω από το 1,80 κι επειδή η Μορεϊρένσε έχει επιθετικές αρετές, μετρώντας 6 σερί G/G & over σε πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος, θα επιλέξω το ασιατικό over 3 (2,00), αφού βλέπω μίνιμουμ 3 τέρματα στο παιχνίδι.

Οι επιλογές μου:

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ G/G (1,90)

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΣΕΡΕΝΓΚ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ (1,80)

ΒΙΛΕΜ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ OVER (1,90)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1Χ & G/G (1,95)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.