Lira 100 - Μάντζιος: Απογοήτευση αλλά και κούραση στην Αντερλεχτ

Γιώργος Μάντζιος28 Αυγούστου 2021

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, τελευταίο Σαββατοκύριακο των μεταγραφών, τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων για δύο εβδομάδες. Η δράση συνεχίζεται σε Βέλγιο, Ολλανδία, Πορτογαλία και σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα:

Στο Βέλγιο μου αρέσει ο καλοπληρωμένος άσος της Γκενκ (2,25), που έχει αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, κέρδισε εύκολα την Λέουβεν με 4-0 και θα υποδεχθεί πιο φρέσκια την Άντερλεχτ. Η ομάδα του Κομπανί εκτός από την πιθανή κούραση που θα κουβαλάει από το παιχνίδι απέναντι στην Φίτεσε, σαφέστατα θα κουβαλά και απογοήτευση για τον αποκλεισμό της από τους Ολλανδούς. Η Γκενκ είναι καλά επιθετικά και θεωρώ πως το εύκολο γκολ θα της δώσει και τη νίκη.

Παιχνίδι που περιμένω να έχει αρκετά κόρνερ, είναι το Οστάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ. Στα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια της Οστάνδης είχαμε 12 και 11 κόρνερ, ενώ η Ζούλτε μετρά διαδοχικά 14, 10, 11, 11 στα 4 δικά της τελευταία. Στα δύο περσινά μεταξύ τους είχαμε 16 και 14 κόρνερ αντίστοιχα. Επιλογή το over 9,5 κόρνερ (1,75).

Στην Ολλανδία κρατάω το 2DNB (1,90) της Τβέντε που έρχεται από σπουδαία εμφάνιση στο 1-1 με τον Άγιαξ, ενώ ήταν άτυχη και στην πρεμιέρα με την Φορτούνα Σιτάρντ. Η Καμπούρ είναι ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή, μετρά δύο σερί ήττες με ισάριθμες μέτριες εμφανίσεις και η ομάδα του Ρον Γιανς μπορεί να πανηγυρίσει το διπλό (παίρνω και την κάλυψη της μονάδας σε περίπτωση ισοπαλίας). Σύμμαχος μας και η καλή παράδοση.

Παιχνίδι σε υψηλό τέμπο περιμένω την Κυριακή το μεσημέρι ανάμεσα σε Ουτρέχτη και Φέγενορντ. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ ισχυροί στην έδρα τους και σκοράρουν πολύ εύκολα, αλλά από την άλλη η Φέγενορντ διανύει επίσης περίοδο φόρμας. Τα 6 τελευταία μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο ήταν αμφίσκορα, κάτι αντίστοιχο θεωρώ πως θα συμβεί και φέτος, για αυτό κρατάω το combo G/G & over (1,85).

Στην Πορτογαλία καλοπληρωμένο είναι το G/G στο Φαμαλικάο – Σπόρτινγκ (1,95), από τη στιγμή που τα λιοντάρια στα 4 τελευταία παιχνίδια τους απέναντι στη Φαμαλικάο μετρούν 2 ισοπαλίες και 2 ήττες! Η Φαμαλικάο και φέτος παίζει επιθετικά, σκόραρε και απέναντι στην Πόρτο και θα βρει τις ευκαιρίες της.

Τέλος, στο ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Μπράγκα και Γκιμαράες, οι δύο ομάδες έχουν κοινό στοιχείο την επιθετική φιλοσοφία των προπονητών τους. Τόσο αυτή του Καρβαλιάλ, όσο και αυτή του Πέπα διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά και περιμένω αυτή η ποιότητα να βγει και στο γήπεδο. Κρατάω το καλοπληρωμένο combo G/G & over (2,15).

Οι επιλογές μου:

ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 (2,25)

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ (1,75)

ΚΑΜΠΟΥΡ – ΤΒΕΝΤΕ 2DNB (1,90)

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ G/G & OVER (1,85)

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. G/G (1,95)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.