Lira 100: Καλοπληρωμένο το G/G στο Μπέβερεν

Γιώργος Μάντζιος06 Φεβρουαρίου 2021

Πρώτη στήλη για τον μήνα Φεβρουάριο που είναι ιδιαίτερα γεμάτος αφού σύντομα έρχονται και οι ευρωπαϊκές μάχες στα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα από Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία:

Στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν ψάχνει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από την Φέγενορντ, ενώ η Τβέντε καθαρά συγκυριακά δεν σκοράρει για 3 συνεχόμενα παιχνίδια. Στον πρώτο γύρο είχαμε σκορ 1-1, ενώ τα 8 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ήταν αμφίσκορα. Έχοντας ως βάση το 1-1, επιλέγω το combo G/G & over (2,00).

Η Άλκμααρ ψάχνει επίσης αντίδραση μετά από 3 σερί ήττες, δύο από τον Άγιαξ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μία από την Ουτρέχτη στο πρωτάθλημα. Απέναντι της, ίσως ένας ιδανικός αντίπαλος αφού η Έμεν υστερεί κατά πολύ σε ποιότητα της αντιπάλου της. Η ΑΖ σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία εκτός έδρας (26 γκολ σε 10 παιχνίδια) και απέναντι στην Έμεν έχει βάλει 13 γκολ στα 4 τελευταία μεταξύ τους ματς. Επειδή όμως αμυντικά παραμένει... αφερέγγυα, επιλέγω το ασιατικό over 3 (1,95).

Τέλος στο Βίλεμ – Ντεν Χάαγκ θεωρώ πως το σετ αποδόσεων αδικεί τους φιλοξενούμενους. Στο κάτω – κάτω τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις 1 βαθμός. Η Ντεν Χάαγκ ενισχυμένη μεταγραφικά είχε καλή εικόνα με την Σπάρτα και απέναντι στη Βίλεμ διατηρεί μια πολύ καλή παράδοση με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Επιλέγω εδώ το Χ2 (2,20).

Πιο δίπλα στο Βέλγιο μου αρέσει το καλοπληρωμένο G/G στο Βάασλαντ Μπέβερεν – Κλαμπ Μπριζ (2,00). Ναι, παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο, αλλά ο τελευταίος «καίγεται» τα δίνει όλα για την παραμονή, έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, σκόραρε και στο ματς του πρώτου γύρου, αλλά και στα 5 τελευταία απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ σε αυτό το γήπεδο. Αυτό το +14 των φιλοξενούμενων από τους διώκτες τους πιθανότατα να φέρει και χαλάρωση στην ομάδα, η οποία ούτως ή άλλως δέχεται γκολ στα 6 από τα 7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Θα ρισκάρω και στο ντεμπούτο του Βαντερέγκε στον πάγκο της Σερκλ Μπριζ, που ξεκούρασε βασικούς μεσοβδόμαδα στο κύπελλο και υποδέχεται μια Μαλίν που ουσιαστικά δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι στο πρωτάθλημα (δεν έχει ρόστερ για να μπει στην οκτάδα). Οι γηπεδούχοι έχουν πιο ισχυρό κίνητρο, κέρδισαν και στον πρώτο γύρο και πέρυσι τη Μαλίν και για αυτό θα ποντάρω στο 1DNB (2,20).

Τέλος, στην Πορτογαλία οι ομάδες παίζουν συνεχόμενα και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, κυρίως για αυτές που δεν έχουν μεγάλο ρόστερ, ώστε να ανοίξουν το rotation. Η Φαρένσε έχει πλέον επίσημα τον Ζόρζε Κόστα στον πάγκο της και αυτό από μόνο του δίνει έναν νέο αέρα στην ομάδα. Ήταν βελτιωμένη στο 1-1 με την Σάντα Κλάρα και είναι χαρακτηριστικό πως έχει πάρει τους 12 από τους 13 βαθμούς στην έδρα της. Η Μορεϊρένσε με το διπλό κόντρα στην Φαμαλικάο πήγε στους 21 βαθμούς και είναι σαφέστατα πιο άνετη. Επιλογή το 1Χ & over 1,5 (2,00).

Οι επιλογές μου:

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΕΜΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ OVER 3 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (1,95)

ΒΙΛΕΜ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ Χ2 (2,20)

ΔΥΑΔΑ COMBO

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ G/G & OVER (2,00)

ΦΑΡΕΝΣΕ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ 1X & OVER 1,5 (2,00)

ΒΕΛΓΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΡΕΝ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ G/G (2,00)

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΜΑΛΙΝ 1 DNB (2,20)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.