Λίρα 100: Καλοπληρωμένο G/G στη Μαδέιρα

Γιώργος Μάντζιος30 Ιανουαρίου 2021

Εδώ είμαστε, πιστοί στο ραντεβού μας, στο τελευταίο Σαββατοκύριακο για τον Ιανουάριο. Η δράση συνεχίζεται σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία, οι εκπλήξεις και τα σκαμπανεβάσματα αρκετών ομάδων είναι αναμενόμενα, αφού ο κορωνοϊός και το στρυμωγμένο καλεντάρι επηρεάζουν τα πάντα. Σας παραθέτω σκέψεις κι επιχειρήματα για ότι ξεχώρισα από το Σαββατοκύριακο:

Στην Πορτογαλία βασική μου επιλογή αποτελεί το καλοπληρωμένο G/G στη Μαδέιρα, ανάμεσα σε Νασιονάλ και Φαμαλικάο. Η Νασιονάλ παραδοσιακά είναι δυνατή στην έδρα της, δύσκολα θα μείνει και πάλι στο μηδέν, μετά την ήττα από την Μορεϊρένσε με 0-1. Παρόλα αυτά στα μετόπισθεν έχει θέματα, αφού δέχεται αρκετές φάσεις στα παιχνίδια της. Η Φαμαλικάο μπορεί να έχασε από την Γκιμαράες με 1-0, αλλά το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δυνατή βροχή και σε κακό αγωνιστικό χώρο. Οι μεταγραφές της έχουν πλέον ενταχθεί στην ομάδα και θεωρώ δεδομένο πως θα κάνει ευκαιρίες. Το τελευταίο μεταξύ τους έληξε με σκορ 3-2, επιλέγω το G/G (1,90).

Στο Τοντέλα – Φαρένσε οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή, με την Τοντέλα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας. Εκεί άλλωστε έχει μαζέψει τους 14 από τους 15 βαθμούς, την ώρα που η Φαρένσε χάνεται εκτός έδρας (0-1-5 και 3/10 γκολ). Εκτιμώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες κι επιλέγω το combo 1X & under 3,5 (1,85).

Στην Ολλανδία είναι ελκυστικές οι τιμές του over στο Χέρακλες – Γκρόνινγκεν, κυρίως λόγω της φοβερής παράδοσης στο ζευγάρι και ιδιαίτερα σε αυτό το γήπεδο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τα 11 από τα 12 τελευταία μεταξύ τους ήταν over και το ένα χάθηκε οριακά (0-2). Η Χέρακλες έρχεται από γεμάτη εμφάνιση με την Τσβόλε (2-2), ενώ με καλή ψυχολογία θα παραταχθεί και η Γκρόνινγκεν μετά το 3-0 κόντρα στην Ντεν Χάαγκ. Επιλογή το over (2,15).

Στο ντέρμπι παραμονής θα πάω με τον άσο της Βίλεμ που μεσοβδόμαδα στρίμωξε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Άγιαξ, χάνοντας στο φινάλε με σκορ 3-1. Περιμένω αυτή η εμφάνιση να βοηθήσει την ομάδα του Τίλμπουργκ απέναντι στην χειρότερη της κατηγορίας, την ομάδα με την 2η χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Το ρόστερ της Έμεν είναι σαφέστατα πιο φτωχό και οι μεταγραφές της δεν μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Πέρυσι έληξε 2-1, ενώ στο 1-1 του πρώτου γύρου η Βίλεμ ήταν ανώτερη. Επιλογή ο άσος (2,05).

Στο Βέλγιο και στο Κορτράικ – Σαρλερουά, οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν... αδειάσει, δύσκολα θα κινδυνέψουν, αλλά παράλληλα δύσκολα θα χτυπήσουν και την πόρτα της οκτάδας. Αντίθετα η Σαρλερουά μετά από καιρό ήταν πολύ καλή στο 1-1 με την Λέουβεν, άξιζε την νίκη, θέλει την είσοδο στην πρώτη οκτάδα και είναι σε θέση να μην χάσει απόψε. Επιλογή το 2DNB (1,95).

Τέλος, θα εμπιστευτώ για μια ακόμη φορά και την Κλαμπ Μπριζ που έχει σαφέστατα αποκτήσει νοοτροπία νικητή στο πρωτάθλημα, αφού ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και στο 3-2 κόντρα στην Γκενκ και στο 2-1 απέναντι στην Σερκλ Μπριζ μεσοβδόμαδα. Η Σταντάρ μπορεί να έκανε κάποιες νίκες με τον Λεγιέ στον πάγκο της, αλλά απέχει πολύ από το να κοντράρει ομάδες όπως η Κλαμπ Μπριζ. Επιλογή το συνδυαστικό 1 & over 1,5 (1,90).

Οι επιλογές μου:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ G/G (1,90)

ΤΟΝΤΕΛΑ – ΦΑΡΕΝΣΕ 1X & UNDER 3,5 (1,85)

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ OVER (2,15)

ΒΙΛΕΜ – ΕΜΕΝ 1 (2,05)

ΒΕΛΓΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 2 DNB (1,95)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.