Λίρα 100: Καλοπληρωμένο combo στο «Μουνισιπάλ»

Γιώργος Μάντζιος31 Οκτωβρίου 2020

Η δράση συνεχίζεται... non stop για τις ομάδες που έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, αφού μετά τα ματς του Σαββατοκύριακου έρχεται η 3η αγωνιστική στη φάση των ομίλων και στις δύο διοργανώσεις. Στο μεταξύ ο κορωνοϊός «χτυπάει» και τις ομάδες στην Ευρώπη και ήδη μετράμε αναβολές αγώνων σε αρκετές χώρες. Στα... δικά μου χωράφια ανεβλήθη η αναμέτρηση της Μουσκρόν με την Σιντ Τρούιντεν μέχρι την ώρα που γράφεται η στήλη. Πολλές ομάδες ωστόσο στο Βέλγιο έχουν πολλά κρούσματα για αυτό και αποφάσισα να μην ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Σας παραθέτω σκέψεις κι επιλογές που ξεχώρισα:

Στην Πορτογαλία θα κάνω παιχνίδι με τα γκολ και βασική μου επιλογή είναι το καλοπληρωμένο combo G/G & over (2,00) στο «Μουνισιπάλ» ανάμεσα σε Μπράγκα και Φαμαλικάο. Είναι τέτοια η φιλοσοφία των δύο προπονητών αλλά και η εικόνα των δύο ομάδων , που με δυσκολεύει να πιστέψω πως δεν θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι. Η Μπράγκα έχει... πάρει μπρος με σερί νικών, κάνει πολλές ευκαιρίες, αλλά έχει θέματα ακόμη να λύσει με την άμυνα της. Η Φαμαλικάο μετρά 5 σερί G/G στο πρωτάθλημα και πέρυσι σε αυτό το γήπεδο ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Δεύτερη επιλογή το G/G ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Μορεϊρένσε (1,85), με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα και στις 7 τελευταίες επισκέψεις τους σε αυτό το γήπεδο και να έρχονται από καλή εμφάνιση και νίκη επί της Μαρίτιμο.

Στην Ολλανδία θα κρατήσω τον άσο της Τβέντε (1,95) που «θυσίασε» το κύπελλο παίζοντας με αναπληρωματικούς απέναντι στην Ντε Γκράαφστσαπ και τώρα ο Ρον Γιανς επαναφέρει τους βασικούς κόντρα στην Τσβόλε που απογοητεύει στα τελευταία της παιχνίδια, ενώ στάθηκε και τυχερή στο πιο πρόσφατο με τη Βίλεμ (0-0). Οι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά δυσκολεύονται μακριά από την έδρα τους που διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα, ενώ θα παραταχθούν και χωρίς τον καλύτερο χαφ Σαϊμάκ που είναι τιμωρημένος.

Φτωχό πλην τίμιο είναι και το combo G/G & over (1,85) στο Έμεν – Φέγενορντ με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλα θέματα με την άμυνα τους, όπως φάνηκε και στην ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την ΒΑΚ Πέλετς (1-4), αλλά και στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, αφού δέχθηκε γκολ σε όλα. Από 5 σερί αμφίσκορα έρχονταν και η Έμεν πριν το βαρύ 4-0 από την Χέρενφεν, ενώ τα 2 τελευταία χρόνια που βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία έφερε με την Φέγενορντ 1-4 και 3-3 σε αυτό το γήπεδο.

Οι επιλογές μου:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ G/G (1,85)

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΦΑΜΑΛΙΚΑO G/G & OVER (2,00)

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

TBENTE – ΤΣΒΟΛΕ 1 (1,95)

ΕΜΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ G/G & OVER (1,85)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.