LIRA 100: Ιδανικός αντίπαλος για την Γκιμαράες

Γιώργος Μάντζιος04 Απριλίου 2021

Επιστρέφουμε στη δράση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα οι ομάδες που είχαν αρκετούς διεθνείς χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού με τις εθνικές τους ομάδες έδωσαν 3 αγώνες σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ακολουθούν κρίσιμες μάχες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Περισσότερο για το Σαββατοκύριακο μου άρεσε το πρόγραμμα στην Πορτογαλία και λιγότερο αυτό σε Βέλγιο και Ολλανδία. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου:

Πιθανή είναι η ισοπαλία (2,90) στο Μπελενένσες – Μποαβίστα όπου συγκρούονται οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Εδώ που φτάσαμε κάθε βαθμός είναι σημαντικός και δεν βλέπω τις δύο ομάδες να παίρνουν πολλά ρίσκα. Οι γηπεδούχοι μετρούν 11 χινάρια, οι φιλοξενούμενοι 9 χινάρια, τα 3 από τα 4 τελευταία μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο ήταν «Χ», ενώ στον πρώτο γύρο είχαμε σκορ 0-0.

Η Γκιμαράες δίνει μάχη για την 6η θέση (θα βγάλει στην Ευρώπη αν Μπενφίκα η Μπράγκα που είναι στον τελικό του κυπέλλου, τερματίσουν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας) και ιδανικότερο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να βρει απέναντι της. Η Τοντέλα δέχθηκε γκολ ισοφάρισης από τους 9 (!) παίκτες της Σάντα Κλάρα στο τελευταίο της παιχνίδι και εκτός έδρας είναι πραγματικά αναιμική (0-2-10 και 10/29 γκολ). Στον πρώτο γύρο η Γκιμαράες κέρδισε 2-0, πέρυσι μέσα – έξω πάλι 2-0, επιλογή το combo 1 & over 1,5 (2,15).

Σε καλές τιμές το ασιατικό over 2 (1,80) στο Φαμαλικάο – Πάσος Φερέιρα, όταν οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 σερί over, ενώ για την Πάσος μόλις 1 από τα 18 (!) τελευταία επίσημα παιχνίδια της είχαν κάτω από 2 τέρματα. Πέρυσι είχαμε σκορ 4-2 σε αυτό το γήπεδο και στον πρώτο γύρο 2-0. Δύσκολα θα δούμε μόνο ένα γκολ στην αναμέτρηση.

Μόλις μία επιλογή κράτησα από την Ολλανδία και είναι από το Έμεν – Βααλβάικ. Με καλή ψυχολογία οι γηπεδούχοι, συμπλήρωσαν 5 παιχνίδια αήττητοι και μάλιστα με καλές εμφανίσεις. Η Βααλβάικ δυσκολεύεται εκτός έδρας και ιδιαίτερα στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι έχουν σύμμαχο και την καλή παράδοση με 6 νίκες και μόλις 1 ήττα στα 7 τελευταία με την Βααλβάικ σε αυτό το γήπεδο. Επιλογή το 1Χ & over 1,5 (1,80).

Τέλος, μόλις μία επιλογή κράτησα και στο Βέλγιο αφού παρότι το κίνητρο είναι αυξημένο, έχουμε δει φέτος πολλές αδιάφορες ομάδες να κερδίζουν ενδιαφερόμενες. Για αυτό επέλεξα το πιθανό G/G & over στο Λέουβεν – Γκενκ, δύο ομάδες άκρως επιθετικές με 5/7 αμφίσκορα η μία και 6/7 combo G/G & over η άλλη. Σκορ πρώτου γύρου 1-1, δεν νομίζω να μείνουν πάλι στην ισοπαλία για αυτό ρισκάρω με το G/G & over (1,85).

Οι επιλογές μου:

Δυάδα

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΤΟΝΤΕΛΑ 1 & OVER 1,5 (2,15)

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ OVER 2 (1,80)

ΤΡΙΑΔΑ 

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ Χ (2,90)

ΕΜΕΝ – ΒΑΑΛΒΑΪΚ 1Χ & OVER 1,5 (1,80)

ΛΕΟΥΒΕΝ – ΓΚΕΝΚ G/G & OVER (1,85)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.