Lira 100: Ένα καλοπληρωμένο over στο «Ντο Μπέσα»

Γιώργος Μάντζιος27 Ιουνίου 2020

Εδώ είμαστε, πιστοί στο ραντεβού μας, όπως και κάθε Σάββατο, για να… αποχαιρετήσουμε τον Ιούνιο αυτή τη φορά. Κι ενώ είναι το τελευταίο Σ-Κ του μήνα που διανύουμε, η δράση συνεχίζεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Μελετώντας τα ρεπορτάζ των αγώνων που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, κατέληξα στις παρακάτω επιλογές και σας παραθέτω τις σκέψεις μου για αυτές:

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε ειδικό bet θα πάω εδώ και είναι να αντικρίσει κίτρινη κάρτα ο Μάρκο Λιβάγια (2,25) που περιέργως δεν είδε κίτρινη στο πρόσφατο ματς κυπέλλου με τον Άρη, αλλά παραμένει πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος με 14 κάρτες φέτος. Αντίκρισε μάλιστα κίτρινη στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στα δύο προηγούμενα χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ είναι ένας παίκτης που δύσκολα θα μείνει εκτός 11άδας, ιδιαίτερα μετά τις δεδομένες απουσίες που αντιμετωπίζει η Ένωση σε αυτό το παιχνίδι. Σύμμαχος μας ο ιδιαίτερα σχολαστικός Κλεμέν Τουρπέν, με τον Γάλλο να μοιράζει με ευκολία κίτρινες κάρτες, τόσο στα γαλλικά όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο ορισμός του ελεύθερου παιχνιδιού, χωρίς σκοπιμότητες, ανάμεσα σε δύο ομάδες πουν δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Σύμμαχος για το πολύ πιθανό G/G (1,80) και η πρόσφατη παράδοση, με τα σκορ στα 7 τελευταία παιχνίδια (πρωτάθλημα και κύπελλο) των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας, να έχουν ως εξής: 1-1, 1-3, 1-3, 3-1, 2-1, 2-3 και 1-2.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ: Χωρίς καμία λογική οι αποδόσεις που κυκλοφορούν εδώ στο over (2,70). Το παιχνίδι δεν έχει κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι δύο ομάδες έχουν σωθεί, παίζουν ελεύθερα, έφεραν over και στον πρώτο γύρο (1-2), ενώ τα 3 από τα 4 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν 4-2, 3-1 και 3-1. Η Σάντα Κλάρα χαίρεται το παιχνίδι μετά την επανέναρξη, φέρνοντας 3-2, 2-2, 1-1 και 3-4 στις αναμετρήσεις που έδωσε τελευταία. Η Μποαβίστα κέρδισε 3-1 τη Σετούμπαλ και έχασε 4-0 από την Πόρτο στα δύο δικά της τελευταία, με τον κόουτς Ντάνιελ Ράμος να αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι φέτος.

ΑΒΕΣ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ: Η αγαπημένη μας Άβες μετρά 13 πέναλτι φέτος στα παιχνίδια της (υπέρ και κατά) και η Μορεϊρένσε μετρά αντίστοιχα 9 πέναλτι. Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι αυτό με τα περισσότερα πέναλτι στην Ευρώπη, στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο (3-2) είχαμε 2 πέναλτι, ενώ πέρυσι σε αυτό το γήπεδο (0-1) είχαμε γκολ πάλι με πέναλτι! Ο καταλογισμός πέναλτι στο ματς (2,80). η επιλογή μου.

Οι επιλογές μου:

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΛΙΒΑΓΙΑ (2,25)

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G (1,80)

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ OVER (2,70)

ΑΒΕΣ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,80)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.