Λιονέλ Μέσι: «Ο βασικός στόχος είναι το Champions League, ξέρουμε ότι δεν το παίρνει πάντα ο καλύτερος»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν πέρυσι να πήρε για άλλη μια σεζόν το πρωτάθλημα στην Γαλλία αλλά αυτό σαφώς δεν ικανοποιεί τους οπαδούς της, αλλά ούτε και τους παίκτες καθώς οι επενδύσεις που έχει κάνει, έχουν μοναδικό στόχο το Champions League.

Με δηλώσεις του στον Χρίστο Στόιτσκοφ για μεξικανικό μέσο (TUDN) ο μεγάλος σταρ της ομάδας, ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε για τον στόχο της Παρί αναφορικά με το Champions League καταλήγοντας πως δεν το παίρνει πάντα ο καλύτερος.

Όσα είπε ο Αργεντίνος σταρ:

"Πέρυσι ήταν δύσκολη η κατάσταση για μένα μετά από μία μεγάλη αλλαγή, αφού ήμουν στο ίδιο μέρος για τόσο καιρό. Τον γνωρίζουν όλοι τον στόχο αυτή τη σεζόν. Η Παρί ανυπομονούσε εδώ και καιρό να κατακτήσει το Champions League.

Ο αποκλεισμός την περασμένη σεζόν ήταν πολύ δύσκολος για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Είχαμε κάνει δύο σπουδαία παιχνίδια με την Ρεάλ και από μικρές λεπτομέρειες ήρθε ο αποκλεισμός", τόνισε αρχικά ο 34χρονος σούπερ σταρ, και πρόσθεσε με νόημα:

"Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά γιατί υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο ενδιάμεσα, αλλά ο βασικός στόχος της Παρί, όπως κάθε χρόνο, είναι να μπορέσει να κατακτήσει το Champions League.

Είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση για να κερδίσεις, γιατί δεν κερδίζεται πάντα από τους καλύτερους, καθορίζεται πάντα από μικρές λεπτομέρειες, κάθε λάθος σε αφήνει εκτός αλλά προετοιμαζόμαστε για το πότε θα έρθουν αυτές οι δύσκολες καταστάσεις".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.