Λιώνει για τον σύντροφό της η Λιόλιου: «Με εμπνέει»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2025

Με τρυφερά λόγια μίλησε για τον σύντροφό της η Κατερίνα Λιόλιου, σχολιάζοντας ότι είναι ένα πρόσωπο που την εμπνέει καθημερινά.

Μιλώντας στην εκπομπή After Dark, η αγαπημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν στιγμές που ένιωθε ότι δεν θα τα καταφέρει, φτάνοντας σε σημείο να μην έχει όρεξη ούτε να ηχογραφήσει τα τραγούδια της. «Άνοιγα προγράμματα, έκανα δισκογραφικές προσπάθειες που δεν καρποφορούσαν και για κάποιους μήνες πίστεψα πως δεν θα τα καταφέρω. Έχανα την πίστη μου στον εαυτό μου, κάτι που είναι πολύ σκληρό. Μετά όμως πείσμωσα και ξαναμπήκα στη διαδικασία από την αρχή. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα όρεξη ούτε να πάω στο στούντιο να ηχογραφήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας για τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, ανέφερε ότι η σχέση τους είναι τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θεωρώ σωστό να κρύβεις τον άνθρωπό σου, ειδικά όταν είστε μαζί τρία χρόνια. Είμαστε μαζί και στη δουλειά και στην καθημερινότητά μας, και νιώθω πραγματικά τυχερή που συνεργαζόμαστε. Είναι ένας άνθρωπος που με εμπνέει και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει λειτουργήσει σαν μέντοράς μου». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.