Λημνιός: «Το καλύτερο παιχνίδι και η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2020

Ο Δημήτρης Λημνιός απάντησε πριν από λίγο στις ερωτήσεις του εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Αρωνιάδη, μέσα από τα «ασπρόμαυρα» social media. Αφού έκανε την αυτοκριτική του ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην καλύτερη και στην χειρότερη εμπειρία της έως τώρα καριέρας του.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Πασχαλάκη: «Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεχωριστή τρέλα. Το τελευταίο διάστημα έχει ηρεμήσει λίγο αλλά έχει την γνωστή... τρέλα. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα δωμάτια που είχα. Κάνουμε πλάκα, γελάμε, αλλά υπάρχει ένα νορμάλ όριο...»

Συνέχισε λέγοντας:

Για το τι του έχει λείψει περισσότερο: «Μου έχουν λείψει οι προπονήσεις, το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.»

Για την καραντίνα λόγω κορωνοϊού: «Σίγουρα θα υπάρχουν επιπτώσεις, ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αυτό που ζούμε το βλέπουμε μόνο στις ταινίες, αλλά θα πρέπει ο καθένας να είναι ατομικά υπεύθυνος και να εφαρμόζει τα μέτρα. Περιμένουμε τις εξελίξεις... Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Να τελειώσει αυτό το βάσανο και να ξεκινήσουμε με την ομάδα. Όλοι είμαστε επαγγελματίες και θεωρώ ότι θα επανέλθουμε άμεσα εκεί που ήμασταν.»

Για το πώς περνάει τον χρόνο του στο σπίτι: «Βλέπω το Toy Boy, είναι ωραία σειρά, και προτείνω σε όσους δεν την έχουν δει - να μπουν και να την δουν. Έχω και το κορίτσι μου εδώ μαγειρεύει και καμία φορά είναι και οι γονείς μου. Περνάμε πολύ ωραία, ηρεμία ταινίες, χαλαρά...»

Για το τι θα κάνει μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία: «Θα βγω για ένα καφεδάκι με τα παιδιά, όταν τελειώσει όλο αυτό. Σίγουρα αυτό που ζούμε είναι πρωτοφανές, δεν έχει ξανασυμβεί. Αλλάζει η καθημερινότητά σου. Τώρα κλείνεσαι στο σπίτι, εγώ βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω ότι κανένας δεν κυκλοφορεί έξω και χρειάζεται υπομονή. Πιο πολύ αυτό το διάστημα το βλέπω για να δω τι λάθη έχω κάνει, ώστε να τα διορθώσω στο επόμενο παιχνίδι.»

Για τη δική του φετινή σεζόν: «Σε γενικές γραμμές φέτος έχω πάει καλύτερα. Έχω περιθώρια βελτίωσης και θα πρέπει να βρω σταθερότητα στην απόδοσή μου, αλλά θεωρώ ότι ποτέ δεν ήμουν αδιάφορος και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα στα μέγιστα. Με την Σπαρτάκ είχα κάνει καλό παιχνίδι, όπως και με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι με την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν το καλύτερο ματς μου. Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν μια κακή εμπειρία, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.