Λημνιός: «Μου αρέσει και με βολεύει να παίζω αριστερά»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2020

Για την θέση που προτιμά να αγωνίζεται αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Το τελευταίο διάστημα ξέραμε ότι η Λάρισα δεν είχε καλά αποτελέσματα και ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχε πολλές απουσίες η ΑΕΛ και όσον αφορά το πλάνο μας ήταν το ίδιο αν και το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, θεωρώ ότι η καλύτερη ομάδα ήμασταν εμείς.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε το πάνω χέρι, στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, φάγαμε ένα κακό γκολ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη και τώρα κοιτάμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Για την χημεία της ομάδας: «Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ μας, ο Μαουρίσιο είναι ένας ποδοσφαιριστής έμπειρος με ποιότητα και ο ένας βοηθάει τον άλλον μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα υπάρχει μια έξτρα κούραση αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί».

Για τη θέση που αγωνίστηκε σήμερα: «Όταν κάποιος επιθετικός βάζει γκολ ανεβαίνει η ψυχολογία του. Η θέση στα αριστερά είναι μια θέση που μου αρέσει και με βολεύει, αλλά αυτή είναι απόφαση του προπονητή μου».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Με τον Μπάλλα είμαστε καλοί φίλοι, με είχε από κοντά όταν αγωνιζόμασταν μαζί στον Ατρόμητο και μου έδωσε συγχαρητήρια. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και από μεθαύριο θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα μας δώσει έξτρα ώθηση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.