Λίγο το ΣΕΦ, λίγο ο Σπανούλης, μια νέα αρχή για την «επίσημη αγαπημένη»

Στέλιος Παρθενάκης23 Φεβρουαρίου 2024

Η συλλογική δράση για το μπασκετικό κομμάτι σίγησε ελέω των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ και πλέον σήμερα θα δούμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ξεκίνημα της εποχής Σπανούλη.

Η Εθνική Ομάδα θα αποτελεί πάντα το αγαπημένο κομμάτι αυτού του ταξιδιού της ερωτικής σχέσης με το μπάσκετ δημοσιογραφικά και από κάθε άποψη.

Στο στάδιο που γράφτηκαν οι χρυσές σελίδες του ελληνικού μπάσκετ το 1987 ξεκινάει μια νέα προσπάθεια αναστύλωσης και διάκρισης για το κορυφαίο σπορ της Ελλάδας μαζί με το πόλο.

Μετά από 25 χρόνια στο ΣΕΦ και με τον κόσμο να κάνει sold out υπάρχει μια σπουδαία ευκαιρία να ανατείλει μια χαραμάδα αισιοδοξίας σε εθνικό επίπεδο για την Ελλάδα. Το κάλεσμα του ρόστερ και η σοδειά που έχει να διαχειριστεί μπροστά του ο «V-SPAN» είναι η καλύτερη δυνατή.

Ο Kill Bill και οι παίκτες του προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς από το ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον Έλληνα προπονητή να βάζει με το... καλημέρα τη δική του υπογραφή στα ενδότερα της ομάδας. Από την πρώτη ομιλία του άλλωστε θέλησε να περάσει το μήνυμά του όσον αφορά την κατάσταση που θα επικρατεί εντός των τειχών.

Η εποχή του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής ξεκινά με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τσεχία. Η «γαλανόλευκη» στο πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών του FIBA EuroBasket 2025 και για την 1η αγωνιστική θα υποδεχτεί τoυς γνώριμους Τσέχους (23/2, 21:00, ERT 3, Novasports Prime).

Η 12άδα της Εθνικής αποτελείται από τους Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιώργο Παπαγιάννη, Ντίνο Μήτογλου, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Κώστα Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Μωραΐτη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννη Κουζέλογλου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Βασίλη Τολιόπουλο. Οι υπόλοιποι είτε έμειναν έξω, είτε θα κληθούν σε άλλες περιστάσεις.

Ο προπονητής και πρώην σταρ της Εθνικής μας, Βασίλης Σπανούλης πρόσθεσε πως «τα παιδιά θα θυσιάσουν το χρόνο συμμετοχής τους ή την κούρασή τους για το καλό της ομάδας».

Εν κατακλείδι, δεν λέμε πολλά, πάμε με θετική αύρα και αισιοδοξία με σκοπό να δούμε καλύτερες ημέρες σε βάθος χρόνου για την «επίσημη αγαπημένη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.