Light-Snik: Η συγγνώμη τους,η ευθύνη της διοργάνωσης και το «κόψιμο» των act τους

Metrosport Team23 Ιουνίου 2022

Δε σταματούν οι εξελίξεις, μετά τον καυγά μεταξύ Light και Snik, οι οποίοι συναντήθηκαν στο πλαίσιο των MAD VMA 2022.

Όταν ήρθε η ώρα του Light να ανέβει στην σκηνή να τραγουδήσει, αυτός αφού ζήτησε συγγνώμη από το κοινό ανέφερε πως «απλά έχω συνηθίσει όταν μου επιτίθονται να αμύνομαι.Χίλια συγγνώμη.», ενώ ακολούθησε και η απολογία του Snik που υιοθέτησε αυτά που είπε και ο πρώην φίλος του.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Light έκανε λόγο, με ανάρτησή του στο instagram, για γεγονός που έγινε με τις πλάτες της διοργάνωσης.
Κατήγγειλε ουσιαστικά τους υπευθύνους πως όχι μόνο δεν πήραν μέτρα, βάζοντας δύο ανθρώπους που είναι γνωστό πως έχουν ανταλλάξει απειλές για χρήση βίας ο ένας με τον άλλο, να κάτσουν δίπλα δίπλα, αλλά μάλιστα πως επιδίωξαν από το MAD TV να υπάρξει επεισόδιο που θα δώσει δημοσιότητα στην διοργάνωση, μη περιμένοντας όμως την έκταση αυτού. Παρέθεσε και κομμάτι από την συνομιλία του με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης στο οποίο φαίνεται να προειδοποιεί πως, «πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία» που είχαν κάνει σχετικά με τις θέσεις των δύο τράπερς, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευτράπελα, όπως και έγινε.








Δεν άργησε και πολύ να έρθει η επίσημη τοποθέτηση του MAD TV.

Το μουισκό κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση τα μεσάνυχτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζοντας τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι τα acts του Snik και του Light θα «κοπούν» και δεν θα προβληθούν στον τηλεοπτικό αέρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.