Λίγα σημεία και… καλά

Γρηγόρης Κόκκινος26 Δεκεμβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και χρόνια πολλά. Η περασμένη εβδομάδα ήταν εξαιρετική (ας είναι καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα )και κάναμε ταμείο. Στην Ευρώπη είδαμε πάλι αρκετές ομορφιές οι οποίες έστειλαν πολύ κόσμο στον κουβά. Τώρα που δεν έχει ελληνικούς αγώνες ας ελπίσουμε να μας βγουν οι επιλογές που θα κάνουμε από όσα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα γίνουν αυτές τις ημέρες. Υγεία να έχουμε να βγούμε γεροί από όλη αυτή την δοκιμασία και ας ελπίσουμε σύντομα να τελειώσει όλη αυτή η παράνοια που ζει ολόκληρος ο πλανήτης. Τώρα όσον αναφορά το κουπόνι οι επιλογές μου θα είναι μετρημένες αφού δεν έχω τις επιλογές από πρωταθλήματα που πιστεύω, ομάδες που ακολουθώ βάση φόρμας και ένα σωρό ακόμη λόγους που με κάνουν συγκρατημένο. Λίγα σημεία και μακάρι να είναι και καλά θα κρατήσω αφού και αν δεν παίζουμε στοίχημα τις γιορτινές μέρες δεν τρέχει και τίποτα. Γνωρίζω ότι πολλοί είναι αυτοί που θέλουν αλλά θα προτιμήσω την οικογένεια μου, θα παρακολουθήσω τα παιχνίδια που έχω επιλέξει και μέχρι εκεί. Με τη νέα χρονιά και ειδικά με το Ελληνικό πρωτάθλημα θα έχουμε επιλογές και ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε όπως κλείνουμε το «καταραμένο» 2020..Να φύγει και να μην γνωρίσουμε ξανά τέτοιες καταστάσεις.

Η Λέστερ ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι με την Τότεναμ την οποία και νίκησε με 0-2. Η Μάντσεστερ ήταν καταιγιστική στο παιχνίδι με την Λιντς αφού επικράτησε με 6-2. Πιστεύω ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι από την Μάντσεστερ και περιμένω να δούμε πολλά γκολ και από τις δυο ομάδες. Η Ρέιντζερς κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα αφού έχει δεκαέξι νίκες και δυο ισοπαλίες και λογικά θα το πάρει εύκολα και προέρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Μάδεργουελ. Η Χιμπέρνιαν κάνει καλό πρωτάθλημα είναι στην πρώτη τετράδα και προέρχεται από το 1-1 με την Νταντί Γιουνάιτεντ. Περιμένω πολλά γκολ

Η Άστον Βίλλα ήταν εξαιρετική στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ και την «πάτησε» στην κυριολεξία στο 0-3 αφού έκανε πολλές ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε καθόλου. Η Κρύσταλ Πάλλας γνώρισε την συντριβή από την Λίβερπουλ με 0-7. Οι χωριάτες είναι καλή ομάδα και λογικά θα κερδίσουν το παιχνίδι. Η Φούλαμ δεν ήταν κακή στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ στο ισόπαλο 1-1 αλλά χρειάζεται τρίποντα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Καλή ήταν και η Σαουθάμπτον στον αγώνα με την Σίτυ που έχασε με 0-1. Οι Άγιοι φέτος κάνουν εξαιρετικό πρωτάθλημα είναι ΟΜΑΔΑ και μπορούν να πάρουν το διπλό.

Η Λίβερπουλ ήταν σαρωτική στο παιχνίδι με την Κρύσταλ Πάλας και την διέλυσε με το εντυπωσιακό 0-7. Η Γουέστ Μπρομ έχασε με 0-3 από την Άστον Βίλλα και δεν βρίσκεται τυχαία στην ουρά της βαθμολογίας. Η Λίβερπουλ δέχεται γκολ και πιστεύω ότι η επιλογή του G/G πληρώνει καλά και έχει τύχη.

Η Γουλβς δεν ήταν καλή απέναντι στην Μπέρνλι και έχασε με 2-1 και αρχίζει και χάνει την επαφή με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η Τότεναμ δεν ήταν καλή κόντρα στην Λέστερ και έκανε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην σειρά. Πιστεύω ότι ο Μουρίνιο την «έχει» την Γουλβς και μπορεί να πάρει το διπλό

To be continued…….

Πρώτη πρόταση

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ 1

ΦΟΥΛΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2

ΓΟΥΛΒΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

Δεύτερη πρόταση

ΛΕΣΤΕΡ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ OVER 3,5

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ OVER 3,5

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.