Λιάκος: «Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Νίκος Λιάκος, μέλος του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα του 1985, και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ μίλησε στο Metropolis 95.5. «Είχα περάσει δύο χρόνια ακριβώς στον ΠΑΟΚ. Με ζήτησε η ομάδα και έγινε η μεταγραφή, επί Παντελάκη. Δεν έγινε εκείνο το καλοκαίρι, αλλά τον Δεκέμβριο. Ήταν δύο χρόνια πάρα πολύ καλά. Κάθε παίκτης θέλει ένα τρόπαιο. Με αυτόν τον τίτλο ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στον ΠΑΣ ήμουν 12,5 χρόνια. Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε από εκεί. Ο ΠΑΣ έχει κρατήσει έναν κορμό. Επιθετικά έχει ενισχυθεί και είναι λίγο αίνιγμα. Πρέπει να γίνουν πρώτα κάποια παιχνίδια για να βγει συμπέρασμα. Δεν θέλω να πω ονόματα παικτών που ξεχωρίζουν. Ο Κόντε δεν ξέρω αν είχε αποχή και προβληματίζει η ηλικία του. Ο Περέα είναι καλός. Έχει προσόντα και είναι γρήγορος», ενώ για τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: 

«Είναι και καλό και κακό που κάποιοι παίκτες είναι μεγάλοι. Θα πάει σίγουρα καλύτερα από πέρσι. Πέρσι δεν ήταν καλός. Ο ΠΑΟΚ συνήθως δεν τα πάει καλά με τις μικρές ομάδες. Δεν είναι το θέμα να κερδίσεις τον Ολυμπιακό. Εκεί παίζεται το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ μόνο δεν ξέρω, είναι και αυτή αίνιγμα».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που του κάνει γκελ: «Δεν μπορώ να πω. Εγώ θα ήθελα Έλληνες. Παλιά ήταν 20 Έλληνες και τρεις ξένοι. Δεν πρέπει, ωστόσο, οι νεαροί να φεύγουν τόσο γρήγορα, όπως ο Τζόλης. Δεν έχουμε, βέβαια, καλό πρωτάθλημα, αυτή είναι η αλήθεια».

Αν ο ΠΑΟΚ πριν από τρία χρόνια ήταν η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών: «Εγώ θα πω του 85' επειδή είχε πολύ καλούς Έλληνες. Θα ψήφιζα εκείνη την ομάδα. Δεν έχει σχέση που ήμουν μέλος. Εγώ πήγα Δεκέμβριο. Οι κορυφαίοι τότε ήταν πολλοί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.