Λιάγκη: «Περίμενα την ευκαιρία του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2022

Από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Παναξιακό, την εμπειρία του εξωτερικού σε Γαλλία και Ισπανία, η Νάσια Λιάγκη είναι έτοιμη να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ με τον οποίο θέλει να πανηγυρίσει τίτλους και επιτυχίες αγωνιζόμενη ως διαγώνια. 

Η 26χρονη αθλήτρια του Δικεφάλου, μίλησε στο Metrosport.gr για την πρώτη της αντίδραση στο ενδιαφέρον του Δικεφάλου, την... ανυπομονησία για την έναρξη της νέας χρονιάς, αλλά και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ Ελλάδος και Ευρώπης στο γυναικείο βόλεϊ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
  • Ο ΠΑΟΚ είναι ένα νέο κεφάλαιο στη δική σου καριέρα , πως βιώνεις αυτή τη νέα εμπειρία;

«Αυτή τη χρονική στιγμή δεν θα πω πολλά διότι δεν έχω μαζέψει εμπειρίες από τον ΠΑΟΚ καθώς υπάρχουν λίγες ημέρες που έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή μου στην ομάδα, αλλά ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και με λαχτάρα να ξεκινήσω την καινούργια σεζόν με τον ΠΑΟΚ».

  • Είναι ένα βήμα παραπάνω για τη δική σου καριέρα;

«Φυσικά και είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα και την καριέρα μου,  διότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και φυσικά σοβαρό σωματείο οπότε μπορώ να ελπίζω τα καλύτερα για εμένα αλλά και να συνεισφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη νέα μου ομάδα».


  • Πώς αντέδρασες την πρώτη στιγμή που έμαθες για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ;

«Μπορώ να πω πως χάρηκα ιδιαίτερα  όταν άκουσα πως η ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση μου, διότι ήθελα να παίξω κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ και να που ήρθε αυτή η στιγμή και φυσικά άρπαξα την ευκαιρία για να αγωνιστώ στον σύλλογο».

  • Ποιους στόχους μπορεί να έχει φέτος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου;

«Όπως γνωρίζουμε οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι αρκετοί εμείς θα προσπαθήσουμε με την νέα σεζόν να τους κατακτήσουμε .Αυτό όμως χρειάζεται σκληρή δουλειά υπομονή και επιμονή αν τα έχουμε αυτά όλα καλά θα πάνε στο τέλος της χρονιάς».

  • Εκτός από την παρουσία σου στην Ελλάδα έχεις αγωνιστεί και στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ισπανία, θεωρείς ότι η Ελλάδα είναι πιο... πίσω στο άθλημα σου από ότι άλλες ευρωπαϊκές χώρες;

«Γενικά στο εξωτερικό τα πράγματα στο άθλημα είναι πιο μπροστά από εδώ στην Ελλάδα και υπάρχουν περισσότερα πλεονεκτήματα και φυσικά είναι επαγγελματικό... Επίσης , το ελληνικό βόλεϊ δεν θεωρώ ότι είναι πολύ κατώτερο από ότι έχουμε δει στο εξωτερικό, πιστεύω ότι είναι σε ένα καλό επίπεδο και χρόνο με τον χρόνο θα ανεβαίνει κι άλλο».

  • Διάφορες μεταξύ της Ελλάδας και της Ισπανίας;

«Δεν παύουμε να δουλεύουμε σαν επαγγελματίες μέσα στο γήπεδο όμως δυστυχώς εδώ, στην Ελλάδα όσα χρήματα κι αν πάρει μια Ελληνίδα αθλήτρια θα θεωρηθεί ως μη επαγγελματίας. Ακόμα ανήκουμε στον ερασιτέχνη και όπως είπα πιο πριν αυτό είναι το μειονέκτημα για κάθε αθλήτρια που αγωνίζεται στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.