Απίστευτες ατάκες Λευτέρη Πανταζή για την Καλαμαριώτισσα Δημητράκου: «Είναι… ελάφι!»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020

Ο θρυλικός Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός!

Αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Just the 2 of Us του OPEN και την προπόνηση της Ζωής Δημητράκου την οποία χαρακτήρισε… ελάφι! Αδικα; H πρώην αθλήτρια μπάσκετ παρουσιάζει καθημερινά μας δείχνει μέσω του Mega πώς να κάνιυμε γυμναστική στο σπίτι, ενώ είναι ζευγάρι με τον «Λε-Πα» στο ριάλιτι τραγουδιού του Open.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν από 27 χρόνια λέγαμε για… έρωτα με τηλεπάθεια δεν μας πιστεύανε! Τώρα γίνεται χαμός. Υπάρχει μια καινούρια επιλογή για το 13033. Πατάς το 7 και πας στον ΛεΠα!».

Για το πώς περνάει στην καραντίνα και πώς γίνεται να ερωτευτεί κάποιος εν μέσω κορωνοϊού:

«Μόνο στα… σίγουρα μπορείς και αυτά με προσοχή. Εγώ έχω ένα… ελάφι και το προπονώ στο Just the 2 of us. Τη Ζωή Δημητράκου, έπαιζε μπάσκετ, πήρε Ρωσία, Τουρκία, ΝΒΑ, είναι Θεσσαλονικιά, από την Καλαμαριά και τραγουδάει. Ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, είναι πολύ καλύτερη και πιστεύω το Σάββατο στο OPEN θα τους εκπλήξει γιατί χορεύει από το πρωί ως το βράδυ. Της έχω βγάλει το λάδι. Έχει όλα τα φόντα. Έχει κίνηση, χορό, είναι όμορφη γυναίκα και το βλέπει σαν αθλήτρια. Έχει κάνει πολλά βήματα και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Προσωπικά περπατάω κάθε μέρα 10 χιλιόμετρα, είμαι 2 ώρες στο δρόμο. Έχω χάσει σχεδόν 5 κιλά σε 10 μέρες, κάνω ειδική διατροφή. Είχα μια κοιλίτσα που είχα πριν λίγες εβδομάδες και τρόμαξα. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο, επιτυχίες στις ομάδες μας και είμαστε εδώ κάνουμε υπομονή για τις καλύτερες ημέρες».

Η Ζωή Δημητράκου είναι γνωστό πως ήταν επαγγελματίας αθλήτρια μπάσκετ, μεγάλωσε στην Καλαμαριά αγωνιζόμενη μάλιστα στον Απόλλωνα, ενώ έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και στην Ευρώπη, στα πρωταθλήματα της Τουρκίας και της Ρωσίας!




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.