Λευτέρης Λύρατζης: Έτοιμος για το Κλεάνθης Βικελίδης

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Λευτέρης Λύρατζης είναι εδώ, παρών. Ανταποκρίθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη και εφόσον συμμετέχει στο πλήρες πρόγραμμα της Παρασκευής και του Σαββάτου, τότε θέτει υποψηφιότητα για την συμμετοχή του στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης που θα ακολουθήσει, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής. Μάλιστα όπως αναφέρει ο επίσημος ΠΑΟΚ:

"Η μέρα του αγώνα κόντρα στον Άρη πλησιάζει και το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει το βάρος των προπονήσεων στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η προπόνηση της Πέμπτης (01.09) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια ακολούθησε ένα σετ ασκήσεων με έμφαση στην ανάπτυξη και στην κυκλοφορία και στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα. 
Ο Λευτέρης Λύρατζης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Την Παρασκευή (02.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία"

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.