Λευτέρης Αυγενάκης: Πόσο χρέωσε τον... εαυτό του για να πάει στο Τόκιο

Metrosport Team23 Ιουλίου 2021

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ενέκρινε στον εαυτό του το πόσο των 19.840€ για να ταξιδέψει στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο με στόχο τις δημόσιες σχέσεις, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Ένα αρκετό μεγάλο πόσο, την στιγμή που ο Έλληνας πολίτης τα βρίσκει «σκούρα» από την πανδημία, ο Υφυπουργός αθλητισμού θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να δει από κοντά τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Από τα δημόσια ταμεία εγκρίθηκε κονδύλιο, το πόσο των 19.840 ευρώ...

Αναλυτικά η επίσημη απόφαση έγκρισης του κονδυλίου: 

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους: 19.840,00 € (δέκα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα ευρώ ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα 1021 - 101, αναλυτικού λογαριασμού εξόδων 2420906001, οικ.ετος 2021 για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών — Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκυο. Καθώς επίσης για τη δαπάνη δημιουργίας βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.