«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Στέφανος Αβραμίδης12 Δεκεμβρίου 2020

Στο 0-0 έμειναν Γιουνάιτεντ και Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ υπ’ αριθμόν 183.

Οι δύο ομάδες απείλησαν ελάχιστα τις δύο εστίες και μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε ένα κακό ποιοτικά ντέρμπι για τη 12η αγωνιστική της Premier League.

Την πρώτη ευκαιρία στο ντέρμπι είχε η Γιουνάιτεντ. Σε κόρνερ του Σο από τα δεξιά, ο Λίντελοφ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο ΜακΤόμινεϊ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της Σίτι.

Οι πολίτες απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Ζεσούς στο 25’ αλλά η μπάλα αναπήδησε και το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Ντε Χέα.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 35’, διπλή τεράστια ευκαιρία για τη Σίτι. Ο Ζεσούς έκανε το πλασέ, ο Ντε Χεά απέκρουσε με τα πόδια και στη συνέχεια ο Ντε Μπρόινε σούταρε άουτ.

Στο 47’, η Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι με τον Ράσφορντ αλλά η απόφαση άλλαξε μέσω VAR για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο Ντε Μπρόινε είχε νέα ευκαιρία στο 69’ όταν το σουτ του απέκρουσαν με υπερένταση οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία και το 0-0 σφράγισε δίκαια τις προσπάθειες των δύο ομάδων «Old Trafford».

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χεα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα, Πογκμπά, Φρεντ, Μπρούνο, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (74' Μαρσιάλ).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Στέρλινγκ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Φερναντίνιο, Μαχρέζ (66' Τόρες), Ζεσούς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.