Λευκή ισοπαλία στο Νησί και στους «8» η Μίλαν

Metrosport Team09 Μαρτίου 2023

Ισόπαλο χωρίς τέρμα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Μίλαν και Τότεναμ στο Νησί και οι Ιταλοί δεδομένης και της νίκης του στο πρώτο παιχνίδι πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 

Χωρίς γκολ και ιδιαίτερες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Οι Ιταλοί στήριζαν τις προσπάθειες τους στον Ζιρού και στο Λεάο που τον τροφοδοτούσε καθώς ο Μεσίας έμοιαζε να μην έχει μπει στο γήπεδο. Στο 30' ο Βραζιλιάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ προκαλώντας το ξέσπαμα του Πιόλι.

Οι Άγγλοι δυσκολεύτηκαν στην ανάπτυξη αφού ο Σον ήταν καλά κλεισμένος και σχεδόν δεν ακούμπησε μπάλα με αποτέλεσμα ο Κουλουσέβσκι να τροφοδοτεί τον Κέιν αλλά δεν ήταν πάντα εύκολο καθώς έπρεπε να κοιτά τα μετόπισθεν που ο Ερνάντεζ ήταν απειλητικός.Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν όσο περνούσε ο χρόνος οπισθοχωρούσε γιατί το αποτέλεσμα τη βόλευε ενώ η Τότεναμ δεν φαινόταν τόσο απειλητική. Στο 67΄ο Ντίαθ στριφογύρισε στην περιοχή, προσπάθησε να σουτάρει αλλά η μπάλα κατέληξε στον Ζιρού που έκανε το σουτ αλλά πήγε πάνω στον Φόρστερ.

Στο 68΄ο Κέιν προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά παρά το ότι ξάπλωσε στο χορτάρι δεν τα κατάφερε μετά από σέντρα από τα δεξιά. 10 λεπτά αργότερα οι Άγγλοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Ρομέρο έκανε νέο απρόσεκτο μαρκάρισμα είδε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και η Μίλαν πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.