Λευκή ισοπαλία στο Άνφιλντ - Χαμένες Τσέλσι και Λίβερπουλ

Παναγιώτα Χαλκιά21 Ιανουαρίου 2023

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Λίβερπουλ και Τσέλσι στο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League. Ένα αποτέλεσμα που δε βολεύει καμία από τις δύο ομάδες στην προσπάθεια να πλησιάσουν την τετράδα. 

Οι »μπλε» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 3ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν όταν ο Μπαντιασίλ έκανε το γύρισμα, ο Σίλβα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Χάβερτ πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε στα δίχτυα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπορούσε να απειλήσουν ουσιαστικά ενώ οι φιλοξενούμενοι γινόταν επικίνδυνοι στον κενό χώρο. Στο 32' ο Ζιγιές εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μπαντιασίλ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Άλισον κράτησε το μηδέν. 

Τα δεδομένα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Το θέαμα συνέχισε να είναι κακό και ο ρυθμός νωχελικός. Οι «κόκκινοι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή με την κοντινή κεφαλιά του Γκάκπο, που πέρασε άουτ από πλεονεκτική θέση.  Ο Μούντρικ έδωσε λίγη ταχύτητα στην Τσέλσι και στο 65ο λεπτό θα μπορούσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Οι «κόκκινοι» απείλησαν με Άρνολντ και Νούνιες αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στο πλεκτό. Στα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και οι δυο ομάδες έψαχναν το γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμες, Κονατέ, Μίλνερ (72' Αλεξάντερ-Άρνολντ), Ρόμπερτσον, Κεϊτά (63' Νούνιες), Μπάιτσετιτς (82' Φαμπίνιο), Τιάγκο, Έλιοτ (82' Τζόουνς), Γκάκπο (82' Χέντερσον), Σαλάχ 

Τσέλσι: Κέπα, Τσαλόμπα (81' Αθπιλικουέτα), Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Χολ (55' Μούντρικ), Ζορζίνιο, Γκάλαγκερ, Κουκουρέγια, Ζίγιες, Χάβερτς (81' Ομπαμεγιάνγκ), Μάουντ (82' Τσουκβουεμέκα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.