Λευκή ισοπαλία για Μακεδονικό στην Αριδαία

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Νοεμβρίου 2022

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Μακεδονικός στην Αριδαία απέναντι στον τοπικό Αλμωπό στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Αμανατίδη με τον βαθμό που απέσπασε-πρώτος μακριά από την Ευκαρπία-έφτασε τους επτά και πλέον ρίχνει το βάρος στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρακλή. 

Οι πράσινοι δεν έπιασαν την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών, δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Ντόκιτς, όμως παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν τον πόντο έχοντας σε πολύ καλή μέρα και τον Στέφανο Γουναρίδη που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή του αγώνα και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, αρχικά με το σουτ του Πέττα (20') να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου (76΄) που είχε ίδια κατάληξη.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Μανωλάκης, Κολλαράς, Σέχου, Γιουκούδης, Κέρθι (82′ Ασλαμπάλογλου), Έππας (77′ Πέλκας), Πέττας, Παρασκευάς (67′ Σουλιώτης), Τσιπούρας (67′ Παπαδόπουλος), Γιαλαμούδης

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης (85′ Γουνόπουλος), Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος (77′ Ζαννάκης), Μιλισάβλιεβιτς (66′ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι, Σαραντίδης (66′ Σάντσεθ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.