«Λευκή» ισοπαλία για Μακεδονικό και Αναγέννηση Καρδίτσας - Η βαθμολογία

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Μακεδονικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Μακεδονικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν τη ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο Κώστας Παναγιωτούδης στάθηκε άτυχος. Ο Έλληνας άσος είχε την ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα όταν εκείνη του στρώθηκε εντός περιοχής αλλά την έστειλε άουτ.

Η Αναγέννηση μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και λίγο έλειψε να προηγηθεί αλλά ο Ιωαννίδης με υπερένταση κατάφερε να διώξει την κεφαλιά του Αθανασιάδη. Ο Έλληνας επιθετικός απείλησε ξανά την αντίπαλη εστία στο 84' όταν βρέθηκε στη μικρή περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο αλλά η προσπάθεια του Γιάκου δεν είχε αποτέλεσμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Ιωαννίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος, Τσιλιγγίρης (76’ Γουνόπουλος), Σάντσεθ (64′ Ζαννάκης), Σαραντίδης (64′ Ταχματζίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας (66′ λ.τ Τσέλιος), Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Καρδάρης (66′ Πρίκας), Γιάκος, Γκόλιας, Μπάλλας, Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία

1.Πανσερραϊκός 25

2. ΠΑΟΚ Β’ 22

3. Λάρισα 22

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 19

5. Νίκη Βόλου 19

6. Ηρακλής17

7. Μακεδονικός 15

8. Παναθηναικός 14

9 Αλμωπός 13

10 Διαγόρας Ρόδου 10

11. Βέροια 10

12. Απόλλων Πόντου 9

14. Ηρακλής Λάρισας 7

15. Θεσπρωτός 3

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.