Λεβαντόφσκι: Χωρίς χρονοτριβές πέταξε για Μαϊάμι, με Ρεάλ το ντεμπούτο του

Metrosport Team18 Ιουλίου 2022

Απόλυτα αφοσιωμένος στην νέα του ομάδα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος μη θέλοντας να χάσει χρόνο πέταξε απευθείας από το Μόναχο στο Μαϊάμι για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, με την Μπαρτσελόνα να κοινοποιεί βίντεο στο οποίο ο παίκτης φαίνεται να τους  χαιρετάει προσωπικά έναν-έναν, ενώ το απόγευμα θα πάρει μέρος στην πρώτη του προπόνηση ως μέλος των «Μπλαουγκράνα» αν όλα πάνε καλά με τα ιατρικά του τεστ.

«Επιτέλους είμαι εδώ και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες, αλλά τελικά υπήρξε συμφωνία και τώρα επικεντρώνομαι στο νέο κεφάλαιο της ζωής μου και σε μια νέα πρόκληση. Παραμένω ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει τίτλους και ελπίζω να τα καταφέρουμε με την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο «Λέβα» και πρόσθεσε:

«Πάντα ήθελα να παίξω στη LaLiga. Είναι ώρα να βάλουμε την Μπαρτσελόνα ξανά στις ράγες και είμαι εδώ για να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση. Έχω μιλήσει με τον Τσάβι και ξέρω τη φιλοσοφία του. Όσα μου είπε έκαναν εύκολη την απόφαση για μένα να πάω στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά φέτος».

O Λεβαντόφσκι δύσκολα θα κάνει ντεμπούτο στο φιλικό της Τετάρτης με την Ίντερ Μαϊάμι κι έτσι το πιθανότερο είναι να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο σπουδαίο φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης τα ξημερώματα της Κυριακής στο Λας Βέγκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.