Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-1: «Σβηστό» διπλό χωρίς να εντυπωσιάσει το «τριφύλλι»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός βρέθηκε στην Λειβαδειά να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, δυσκολεύτηκε, δεν έπιασε καλή απόδοση ωστόσο κατάφερε να αποδράσει με την νίκη, με 0-1 με γκολ του Βέρμπιτς στο 35' ενώ ακυρώθηκε και σωστά γκολ του Πούχατζ στο 81' για τους φιλοξενούμενους. Έτσι οι οι «πράσινοι» παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 42 βαθμούς μετά από 16 αγώνες και αήττητοι ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στην 12η θέση με 11 βαθμούς σε 16 αναμετρήσεις.

Ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις, στην ανάπαυλα της αναμέτρησης γεγονός που προκάλεσε χάος στον αγωνιστικό χώρο με οπαδούς και ασθενοφόρα, δύο λιποθυμίες αλλά και διακοπή της αναμέτρησης για λίγη ώρα. Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο Αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής 8/1 στην Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ οι Βοιωτοί σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννενα το Σάββατο 7/1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Βήχος, Χάμοντ (65' Μεχία), Συμελίδης, Τορό (76' Λούα-Λούα), Νίκας (46' Βρακάς), Δούμτσιος (76' Τσιριγώτης), Μουτίνιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (80' Πούχατς), Σένκεφελντ, Μάγνουσον, Κώτσιρας (80' Βαγιαννίδης), Τσέριν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς (69' Τσοκάι), Σπόραρ (80' Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.