Απίστευτη φραστική επίθεση σε Τζήλο: «Τόσο ξύλο έφαγες, μυαλό δεν έβαλες;»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2020

Μια απίστευτη ατάκα κατηγορείται πως εκστόμισε προς τον Θανάση Τζήλο ο διερμηνέας της Ξάνθης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr.

Η διαιτητική αντιμετώπιση του Θανάση Τζήλου προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες στην Ξάνθη, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως σύμφωνα με το κατηγορητήριο από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Super League, ο διερμηνέας της… ξέφυγε. Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει πως οι άνθρωποι της Ξάνθης εξέφρασαν έντονα τα παράπονά τους στον διαιτητή του αγώνα μέχρι τ’ αποδυτήρια, όμως στην κλήση σε απολογία της ΠΑΕ -και του διερμηνέα της- ο τελευταίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr φέρεται να είπε: «Τόσο ξύλο που έφαγες μυαλό δεν έβαλες»! Υπενθυμίζεται πως ο Θανάσης Τζήλος τον Δεκέμβριο του 2018 είχε δεχθεί άγρια επίθεση έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός.

Πάντως αν δει κάποιος τις σημερινές κλήσεις της Λίγκας, αναφέρει ότι έχει κληθεί σε απολογία ο γιος του Χρήστου Πανόπουλου, Γιάννης, που έχει δηλωθεί διερμηνέας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη, 16-07-2020 και ώρα 11:00, την παρακάτω ΠΑΕ: A/ ΠΑΕ Ξάνθη, Ι. Πανόπουλος (διερμηνέας): “Βάσει των αναφερομένων στο από 11/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Ξάνθη-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι. σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.