Λέστερ - Τότεναμ: Ματσάρα με απίθανη ανατροπή!

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2022

Απίθανο παιχνίδι. Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η Τότεναμ θα φύγει ηττημένη από την έδρα της Λέστερ, έκανε απίστευτη ανατροπή με γκολ του Μπέρχβαϊν στο 95ο και στο 97ο λεπτό.

Αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 με ξερό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ αμέσως μετά τη σέντρα οι Λονδρέζοι έκλεψαν τη μπάλα, ο Κέιν έβγαλε κάθετη πάσα ο ταλαντούχος φορ απέφυγε και τον Σμάιχελ και έγραψε το τελικό 2-3.

Η ανατροπή, πάντως, μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαια για τους φιλοξενούμενους, καθώς κυριάρχησαν όσον αφορά σε τελικές προσπάθειες. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ντάκα στο 24', ενώ ο Κέιν ισοφάρισε στο 38' και ο Μάντισον έδωσε προσωρινά -όπως αποδείχθηκε- προβάδισμα στις αλεπούδες στο 76' λίγο πριν το δραματικό φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέστερ: Σμάιχελ, Τσουντούρι, Σογιουντσού, Βέστεργκααρντ, Ολμπράιτον, Τίλεμανς, Ντούσμπερι-Χολ (88' Σουμαρέ), Τόμας (53' Ντάστιν), Μάντισον, Ντάκα (75' Μπαρνς), Λούκμαν

Τότεναμ: Λιορίς, Ρόαγιαλ (46' Ντόχερτι), Τανγκάνγκα, Σάντσες, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (79' Μπέρχβαϊν), Σκιπ, Γουίνκς (74' Λο Σέλσο), Χόιμπιεργκ, Κέιν, Μόουρα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.