Λες και συμβιβάστηκε με τη ρεβάνς

Μάνος Χατζάκης06 Φεβρουαρίου 2020

Λίγα πράγματα μπορείς να πεις, όσον αφορά την ανάλυση του αγώνα Αρης-Ατρόμητος. 

Οι γηπεδούχοι ήθελαν και δεν μπορούσαν, λόγω σωματικών αντοχών, ενώ οι φιλοξενούμενοι, ακόμη κι αν μπορούσαν, δεν ήθελαν ή -τουλάχιστον- δεν το έδειξαν.

Μίκαελ Ενινγκ και Σάββας Παντελίδης συνέχισαν τις ισοπαλίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, καθώς στο ντεμπούτο του Πειραιώτη τεχνικού, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Περιστέρι για το Πρωτάθλημα.

Ο Αρης θύμισε πολύ, τον τρόπο που αγωνιζόταν με τον Παντελίδη στον πάγκο του, και η άποψη του Ενινγκ, ο οποίος τον αντικατέστησε, μάλλον ενισχύει την εν λόγω άποψη. 

Ο Γερμανός, ερωτηθείς για την απόδοση της ομάδας του, παρέπεμψε στον επαναληπτικό, σαν να λέει, δηλαδή, ότι δεν έγινε και κάτι. "Ενα γκολ στο Περιστέρι και ο Αρης θα πάει στην 4άδα".

Εδώ που τα λέμε, ένα γκολ θέλουν οι "κιτρινόμαυροι", είτε κρατήσουν μηδέν παθητικό, είτε παραβιαστεί (μία φορά) η εστία του Κουέστα.

Σε πολλούς δεν αρέσει η ωμότητα της παραπάνω προσέγγισης, αλλά η πραγματικότητα δεν διαφέρει ιδιαίτερα. Οση σκοπιμότητα έβαλε, χθες, στο παιχνίδι του ο Ατρόμητος, την ίδια και λίγη παραπάνω θα χρειαστεί ο Αρης στην Αθήνα, για να φύγει στα Ημιτελικά.

Σε ένα ακόμη ματς με τον Ενινγκ, οι Θεσσαλονικείς δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, δεν έχασαν και το ματς, όχι ότι ο Ατρόμητος έκανε κάτι στην επίθεση. Απλώς, οι γηπεδούχοι -για λόγους που ξέρουν οι ίδιοι- επέλεξαν να πάνε με τα νερά των φιλοξενουμένων.

Η τακτική κούρασε τον... κουρασμένο Αρη, κούρασε και τον κόσμο, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες, πλήρωσε εισιτήριο (όχι και το πιο προσιτό για την περίσταση) και είδε την ομάδα του να... κρύβεται.

Ο Ενινγκ, πάντως, έχει την ευκαιρία να πάρει απαντήσεις για την προσέλευση, αρκεί να αποτανθεί στα κατάλληλα πρόσωπα. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.