Λεωνταράς: «Αυτά έβαλε ο Τομ Παπαδόπουλος, θέλει να μπει στη μετοχική σύνθεση»

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Ιουλίου 2022

Ο συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου, Παναγιώτης Λεωνταράς, με γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι ο ομογενής επιχειρηματίας συζητάει με τον Στράτο Ευγενίου για να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα για το καλό του Ηρακλή. 

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

“Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή από την ημέρα επαναδραστηριοποίησης του κ.Τομ Παπαδόπουλου στα κοινά της ομάδος της ΠΑΕ Ηρακλής θα ήθελα να επισημάνω ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία.

Από τον Αύγουστο 2021 μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς που μόλις τελείωσε ο κ.Παπαδόπουλος διέθεσε υπό μορφή χορηγίας ποσό άνω των 200.000 προς το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς επίσης και το ποσό των 10.000 στο τμήμα καλαθοσφαίρισης κατόπιν παρότρυνσης του Γυμναστικού συλλόγου.

Ανέλαβε και διεκπεραίωσε την εξόφληση των υποχρεώσεων του προς το Δημόσιο, Ι.Κ.Α. Με δική του πρωτοβουλία ήρθε σε επικοινωνία και διακανόνισε και εξόφλησε τους περισσότερους πρώην ποδοσφαιριστές ακόμη κι αυτούς που δεν είχανε κάνει ποτέ προσφυγή, έτσι ώστε η νέα ΠΑΕ Ηρακλής να είναι ελεύθερη χρεών και άλλων βαρών από την εποχή της δικής του χρήσης.

Έτσι ο προϋπολογισμός του 1 εκατομμυρίου € για το ρόστερ της χρονιάς εκείνης έχει ολοκληρωτικά σχεδόν καταβληθεί. Αυτοβούλως και με περίσσεια θέληση και μεράκι ο Τομ Παπαδόπουλος ανέλαβε να φέρει εις πέρας όλο το έργο ανακαίνισης των κτιριακών και γηπεδικών εγκαταστάσεων της Μίκρας. Το σύνολο αυτών των εργασιών αναλυτικά περιλαμβάνει έξοδα για ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες, τοποθέτηση καινούριου ειδικού δαπέδου καουτσούκ σε ολόκληρο το γυμναστήριο,επιδιόρθωση των θαλάμων της σάουνας και κρυοθεραπείας, σπορά και λίπανση όλων των γηπεδικών εγκαταστάσεων, δημιουργία καινούργιας γεώτρησης για αυτόνομη υδροδότηση κλπ.

Θεωρώ σημαντική την βοήθεια ως προς την διεκπεραίωση των εργασιών των κυρίων Σγουρή, Φανάρα, Δανιηλίδη και Ιωακειμίδη. Χωρίς καμία υποχρέωση συνεχίζει να είναι συνεπέστατος σε ό,τι του ζητηθεί από τους ανθρώπους του Ηρακλή. Επιθυμία του αποτελεί η είσοδος στο μετοχικό σχήμα της ομάδας ετσι ώστε να συνεχιστεί η αγαστή αυτή συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο κ.Ευγενίου αλλά και η συνέχιση της χρηματικής συνεισφοράς του προς το ταμείο της ομάδας.

Φυσικά και συνεχίζει τις συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο και ελπίζει να βρεθεί μια ικανή φόρμουλα για την είσοδο του στα κοινά δρώμενα της ομάδας με το πλέον επίσημο τρόπο.

Λεωνταράς Παναγιώτης, εκπρόσωπος του Τομ Παπαδόπουλου”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.