Λεωνιδόπουλος: «Η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπό μου»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2024

Ο Νάσος Λεωνιδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ήττα του Μακεδονικού από τον Λεβαδειακό, που ήρθε στις καθυστερήσεις με ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε λανθασμένα ο Τσαγκαράκης.

«Η σύνδεση έπεσε στο κανάλι που έδειχνε το ματς, το Action 24, οπότε το βίντεο που έχουμε δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, αλλά όλοι μπορούν να διακρίνουν ότι η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο μου. Μάλιστα προσπάθησα να βάλω τα χέρια πίσω μου. Ο διαιτητής θεώρησε ότι βρήκε στο χέρι μου και έδωσε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν πήγα στον διαιτητή. Θεώρησα ότι δεν θα αλλάξει κάτι γιατί η Super League 2 δεν έχει VAR. Είχα και μία πικρία. Ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε, ήταν κρίμα και για τον Λεβαδειακό. Έχει αξιόλογους παίκτες, αν όχι τους καλύτερους στην κατηγορία και ήταν κρίμα για την εικόνα του.

Εγώ πήγα μετά το ματς πικραμένος κατευθείαν στα αποδυτήρια. Θεώρησα ότι ήταν περιττό να ζητήσουμε εξηγήσεις. Δεν πήραμε κανέναν βαθμό και, απλά, συνεχίζουμε».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε: «Οι βλέψεις της ομάδας είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Έχουμε μπροστά μας τέσσερα δύσκολα ματς για την κανονική διάρκεια. Τώρα το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου και μετά άλλα τρία και θέλουμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Στα πλέι οφ θα μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.